Maak je strand schoon met de Boskalis Beach Cleanup Tour

05 juni 2018 | Redactie

Voor je de zomervakantie hebt vastgelegd, let nog even op deze actie die in augustus 2018 plaatsheeft: de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. Tijdens deze Tour wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt, van Cadzand tot aan Schiermonnikoog. De zesde editie vindt dit jaar plaats van 1 t/m 15 augustus as. Je kunt ervoor kiezen om één of meerdere etappes mee te helpen met het strand schoonmaken.

Breng de kinderen in beweging voor een nuttige dag aan het strand...

 

De Boskalis Beach Cleanup Tour 2018 start op woensdag 1 augustus op beide locaties. Tijdens de schoonmaaktour wordt de Noordzeekust opgedeeld in 30 etappes waarbij deelnemers uit het hele land komen helpen een stuk strand schoon te maken. Na twee weken finishen de noord- en zuidroute tegelijkertijd in Zandvoort op woensdag 15 augustus. Hier worden de resultaten bekend gemaakt tijdens de feestelijke afsluiting.

 

Weg met dat zwerfvuil...

 

Noord & Zuid etappes

Per dag worden er twee etappes tegelijkertijd gelopen: één etappe in het noorden en één etappe in het zuiden van het land. Deze staan aangegeven met bijvoorbeeld N1 (Noord etappe 1) en Z1 (Zuid etappe 1). Het nummer staat zowel voor de etappe als voor de datum in augustus. N1 vindt plaats op 1 augustus, N2 op 2 augustus, enzovoorts.

 

Gezellig met een groep...

 

Inschrijven

Je kunt je nu inschrijven voor 2018. In het overzicht zie je alle informatie per etappe. Bij het overzicht kun je op 'info' klikken voor meer informatie over de etappe. Deelname is net als voorgaande jaren gratis. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Beach Cleanup Tour 2018 en Stichting De Noordzee, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Schrijf je in voor een van de dagen...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.