HSV Westkapelle organiseert strandwedstrijd voor trio’s

18 mei 2018 | Redactie

De spotlights van de Wedstrijd van de Week gaan dit keer op een bijzondere wedstrijd die nog wat verder in het verschiet ligt. Op zaterdag 1 september as. organiseert de bekende (wedstrijd)vereniging HSV Westkapelle aan de stranden van het parcours Baaiweg – Domburg namelijk een grote wedstrijd, waaraan kan worden deelgenomen door zowel individuele strandvissers als door trio’s.

 

Mogelijkheden om niet als koppel of volledig team à vijf personen aan een wedstrijd deel te nemen, maar als trio hebben we niet zoveel langs onze kust en dat maakt deze strandwedstrijd dus extra aantrekkelijk.

 

Er wordt van 10.00 tot 14.00 uur in drie vakken gevist op het parcours Baaiweg – Domburg. Daarbij tellen de door de controleurs gemeten centimeters, met dien verstande dat voor vissen van minder dan 10 cm lang één punt wordt toegekend.

 

Ophalen van de wedstrijdkaarten vanaf 7.30 uur in Dorpshuis Westkapelle Herrijst aan Markt 79 te Westkapelle, waar na de wedstrijd tevens de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

 

Prijzen 1 : 5 en er zijn bij deze wedstrijd zowel individuele prijzen te verdienen als met z’n drieën in een trio.

 

Deelname

De deelnamekosten individueel bedragen € 7,50 per persoon; trio’s (géén teams dus!) € 15,- extra. Jeugd t/m 15 jaar € 5,- per persoon; trio’s € 7,50,- extra.

 

Inschrijving is mogelijk tot donderdag 30 augustus as. 17.00 uur via de website www.hsvwestkapelle.nl en per e-mail: wedstrijden@hsvwestkapelle.nl

 

Voor telefonische informatie en inschrijving kun je ook terecht bij voorzitter Peter Slabber, tel. (0118) 572402.

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

HSV westkapelle 02

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.