Zesde Open Zeeuws Jeugdkampioenschap op 23 juni

17 mei 2018 | Redactie

HSV Reimerswaal hoopt op zaterdag 23 juni as. voor de zesde keer het Open Zeeuws Jeugdkampioenschap te houden. Deze ‘Grootste jeugdwedstrijd van Nederland’ op zeevisgebied is een mooie gelegenheid voor de jeugd om lekker een dag te vissen in wedstrijdverband. Er zijn twee leeftijdscategorieën en voor de winnaars is er een mooie prijzentafel beschikbaar in dorpshuis Meerwaarde te Waarde.

Een heerlijke dag langs het water voor de jeugd…

 

HSV Reimerswaal

Het animo voor dit Open Zeeuws Jeugdkampioenschap was de voorgaande jaren al zeer goed en HSV Reimerswaal hoopt dan ook opnieuw op een goede opkomst aan het parcours van de zeedijk van Kruiningen tot Waarde, waar het evenement plaats vindt aan de boorden van de Westerschelde. Er wordt gevist van 10.00 uur tot 13.00 uur onder begeleiding van ervaren vissers. De dijk is veilig voor kinderen. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per kind.

 

zesde Open zeeuws jeugdkampioenschap 02
Een mooi stukje Westerschelde tussen Kruiningen en Waarde…

 

Waarde 

Het Open Zeeuws Jeugdkampioenschap is onderverdeeld in twee categorieën. De A-categorie van 15 t/m 21 jaar en B-categorie tot en met 14 jaar. Na de wedstrijd staat er dankzij de sponsoren een zeer mooie prijzentafel te wachten met een grote verloting in het dorpshuis Meerwaarde aan de Mauritsstraat te Waarde. Aanmelden kan tot 16 juni 2018 via het mailadres jj.pieper@hetnet.nl 


Bij aanmelding graag naam, geboortedatum en e-mailadres vermelden om fouten te voorkomen. 

 

 

zesde open zeeuws jeugdkampioenschap 03

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.