Imax FR Bait Bags: bijna te mooi om vies te maken

13 mei 2018 | Redactie

De nieuwe FR Bait Bags van Imax zien er bijna te mooi uit om je aas in te bewaren, maar wie dit merk uit de Svendsen Sport stal kent, weet dat kwaliteit hoog in het vaandel staat van dit zeevismerk. De tassen hebben twee volledig geïsoleerde compartimenten zodat je bijvoorbeeld ingevroren aas gescheiden kunt houden van je zeepieren en zagers.

De Large FR Bait Bag van Imax...

 

Imax

De Imax tassen zijn er in twee maten. De grootste heeft de afmetingen 35 x 37 x 17 cm voor de Large  uitvoering en 27 x 23 x 17 cm voor de Medium tas. Naast die twee gescheiden compartimenten is er aan de voorzijde ruimte vrijgehouden voor een mesh pocket waar je rijgnaalden, gereedschap en je klosje bindgaren kunt opbergen. De binnenzijde is gemakkelijk schoon te maken.

 

 

FR Bait Bags

De volledig waterdichte onderzijde kan tegen een stootje en kun je gerust op het natte strand neerzetten of op de boot natuurlijk. Voor het transport zijn de FR Bait Bags uitgerust met een sterk en comfortabel gemaakt handvat om te dragen. Voor eenvoudig transport is er een draagriem die om je schouder past. De Imax logo’s op de tassen zijn van reflectiemateriaal gemaakt om lekker op te vallen in het donker.

 

Ook de Medium tas heeft twee gescheiden compartimenten...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.