Weebass test materialen in Noord-Noorwegen

10 mei 2018 | Redactie

Het heilbot- en kabeljauwmateriaal dat Weebass voert, wordt momenteel ingezet door verschillende sportvissers in Noord-Noorwegen. De Ultra Light reels zorgen daarbij voor de noodzakelijke power, terwijl de Zen Zagan hengels een echte kick geven bij het drillen van heilbot en grote kabeljauw. 

Ultralight op kabeljauw met de Zen Zagan Slow Pitch en Talos reel…

 

Weebass

De zwaardere Extreme Sport hengel blijkt zeer goed te werken wanneer kunstaas en lood tussen 180-300 gram gebruikt moet worden vanwege de diepte of de stroming. Hoewel er tot nog toe geen monsterheilbotten gevangen zijn aan het materiaal, zijn de specialisten daar niet ongerust over en weten dat dit zonder meer mogelijk is. Bij Weebass Benelux wachten ze rustig de resultaten af.

 

 

 

weebass 02

Weebass 03

Heilbot en kabeljauw aan de Extreme Sport en ST5.2 reel…

 

Zen Zagan 

De Extreme Sport van Zen Zagan is een ééndelige boothengel voor zowel molen als reel; er zit geen pistoolgreep op maar de voor de blank maakt het niets uit of er een molen of reel op zit. Een geweldige hengel voor  grote zeevissen zoals heilbot, kabeljauw, rog en tonijn. De lengte is 177 cm.  Uiteraard kan de hengel eenvoudig in een gevechtsgordel geplaatst worden.
 

Weebass 04
Volop zeewolven…

 

Zeebaarsseizoen

Ondertussen wachten de Weebass-teamleden in Nederland het zeebaarsseizoen af dat deze week waarschijnlijk zal losbarsten. Het zorgvuldig uitgekozen materiaal ligt reeds klaar om aan de bak te gaan. Wordt vervolgd!

 

Weebass
En reeds de nodige kleinere heilbotten aan de rode Extreme Sport…


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.