Mercury: voor buitenboordmotoren en de bedieningselementen

09 mei 2018 | Redactie

Mercury Marine biedt de bootvisser een scala aan bedieningselementen voor enkele motoren die doordacht zijn ontworpen en ontwikkeld en gebouwd en getest voor de lange termijn. Aluminium of polyester; vis-, console- of pontonboot - met welke boot je ook een hele dag het water op gaat, dan weet je hoe belangrijk het is om het comfort en de zekerheid te hebben van Mercury bedieningselementen die perfect bij de boot, de toepassing en de man aan het roer passen.

Zorgeloos vissen varen met de perfecte bediening van je boot...

 

Kies uit zijdelingse montage, inbouw-/paneelmontage, consolemontage - met gecombineerde snelheids- en trimfuncties en motoropwarmingsfunctie; het maakt niet uit welke montage; de ontwerpen zijn allemaal even goed doordact en uitgevoerd door deze toonaangevende fabrikant en dat voel je. Het gevoel, de controle, de extra mogelijkheden van een goed ontworpen gashendel zit hem in de uitvoering en de details: zoals hendels met zachte grepen; soepele interne mechanismen; slanke profielen. Ze voelen beter aan.

 

 

Het digitale verschil

Veel van de grotere Mercury-buitenboordmotoren zijn digitaal compatibel. Dan heb je dus SmartCraft Digital Throttle & Shift (DTS) aan de toppen van je vingers. Een geheel nieuwe bediening voor éénmotorige boten. SmartCraft biedt een totale integratie op je boot.  Een volledige suite van digitale technologieën, verwerkt in bedieningselementen als Digital Throttle & Shift (DTS), digitale meters, sensoren, alarmen en andere on-board elektronica.

 

 

Mercury is de enige motorfabrikant die joystickbesturing aanbiedt voor buitenboordmotoren, hekaandrijvingen op benzine en diesel en pod-aandrijvingen. Ook voor de beste bedieningselementen ben je bij dit merk aan het juiste en vertrouwde adres.

 

Kijk hier voor Mercury dealers in jouw buurt.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.