Loodvrij pilkeren dankzij Ron Thompson

03 mei 2018 | Redactie

Svendsen-Sport heeft met Ron Thompson al jarenlang een merk in huis met veel materialen voor de zeevisserij. In het aanbod is er bijvoold ook een grote keuze aan pilkers. Met de grotere nadruk op het loodvrij maken van hengelsportmaterialen, is het goed om te weten dat je ook voor de pilkervisserij loodvrij aan de slag kunt. Bijvoorbeeld met de RT Jig Master en de Thor XP Pilk.

 

Ron Thompson

De RT Jig Master is loodvrij en heeft een zoutwaterbestendige kwaliteitsdreg en ultra violet lak. Deze pilker is er voor het ‘lichtere’ werk en verschijnt in de gewichten 28, 40, 60 en 70 gram. Ga je naar wat dieper water en wil je zwaardere pilkers meenemen die toch loodvrij zijn, kies dan voor de Thor XP pilk van Ron Thompson. Deze is er in de gewichten 100, 150, 200, 250 en 300 gram. Ook de Thor XP is uiteraard voorzien van een zoutwaterbestendige dreg.

 

Ga je licht & loodvrij pilkeren, kies dan voor de RT Jigmaster (boven) en voor het zwaardere werk kun je de Thor XL nemen (onder)...

 

Hengelsportwinkeliers

Ben je op zoek naar deze milieuvriendelijke dreggen, dan kun je informeren bij de volgende hengelsportwinkeliers: Eagle Hengelsport, Rotterdam - Avicentra Hengelsport, Oostvoorne - Albatros, Scheveningen - Wout van Leeuwen, Vlaardingen - Nipro Hengelsport, Sint Maarten - Henry´s Hengelsport, Farmsum en Bas Hengelsport in Colijnsplaat.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.