Popperen op koolvis

23 januari 2016 | Peter Dohmen

Uitgave no. 345 van ons magazine Zeehengelsport valt rond dit weekend in de bus bij de vele duizenden abonnees in Nederland en Vlaanderen en zij treffen in deze 84 pagina’s tellende glossy o.a. een spectaculaire reportage over het popperen op… koolvis!

Hannes Ribbner werkt al enkele jaren als visgids in Noorwegen en weet daar zijn gasten van o.a. Cordes Travel prima te entertainen met grove kabeljauw en sterke koolvis. Een doorbraak is echter dat het de vrolijke Zweed lukte om op de Lofoten de actieve koolvissen aan de oppervlakte te belagen en ze daar een popper voor te houden. En het resultaat is ronduit sensationeel. 
Wij kunnen alle in het vissen met kunstaas geïnteresseerde Scandinavië gangers dan ook van harte adviseren om deze acht pagina’s tellende reportage met schitterende foto’s te lezen.

 

Ook op film

De spectaculaire poppervisserij op koolvis van Hannes Ribbner is echter ook op film te zien. ’Plopp until you drop – the movie’ biedt prachtige beelden en spectaculaire onderwaterbeelden, samen met teamleden van Westin, inclusief hilarische bikini-zwembroek-drillscenes van deze ’Tropical fishing in the Arctic’ technieken. Klik hieronder voor de film.

 


 

Vissen met Hannes?

Voor visreizen naar de Lofoten (Noord-Noorwegen) en andere bestemmingen in Scandinavië en IJsland kun je informatie inwinnen bij Cordes Travel. Bij de accommodaties A Rorbuer en Nappstraumen waar o.a. Hannes Ribbner als visgids optreedt, krijgt iedere groep één dag gratis een visgids aan boord om de vissers wegwijs te maken. Hannes is ook aanwezig op de Cordes Trafeldag op 13 februari as. in Sliedrecht en Raffie & Linda en hun vissers zullen ook op de komende Visma (4, 5 en 6 maart as. Ahoyhallen te Rotterdam) reislustige vissers uitgebreid informeren over hun uitgebreide pakket aan bestemmingen ’world wide’.
Kijk op www.cordestravel.nl

 

Digitaal

Ben je (nog) geen abonnee van Zeehengelsport magazine, maar wil je wél de reportage lezen en profiteren van alle praktische tips die Hannes daarin geeft, koop dan voor € 7,95 een los exemplaar bij de boekhandel of kiosk of schaf online de digitale versie van dit magazine aan. Deze is tegen betaling te downloaden via de website www.magzine.nu


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.