Toppers geven gratis Casting Clinic in Nieuwpoort (B)

16 april 2018 | Redactie

Op zaterdag 5 mei as. organiseert Hengelsport De Sportvisser uit Nieuwpoort (B) een Casting Clinic onder leiding van twee klasbakken in het vak, namelijk 14-voudig Wereldkampioen afstandwerpen Danny Moeskops en Didier Laroy van groothandel Utracast, voormalig Belgisch kampioen in het afstandwerpen. Danny en Didier geven al hun tips en tricks mee om die extra meters te halen uit je eigen materiaal. Een buitenkansje om gratis werples te krijgen van twee toppers!

Naast Danny en Didier kun je ook de Black Panther aan de tand voelen...

 

De Casting Clinic vindt plaats in Nieuwpoort op het strand van Lombardsijde. Geïnteresseerden wordt verzocht om 8.30 uur te verzamelen aan de winkel van De Sportvisser in de Sint-Jacobsstraat 20 te Nieuwpoort. Vanaf hier kan men eventueel samen rijden naar het strand. De clinic begint om 9.00 uur en eindigt rond 12.00 uur.

 

'Big Danny' Moeskops: wie wil daar nu geen les van krijgen?

 

 

Voor deze Casting Clinic kun je je eigen materiaal meenemen. Pak dus je favoriete setje en gebruik een werplood zónder ankers. De Casting Clinic is onderdeel van een opendeurweekend bij Sportvissers Nieuwpoort. Kijk hier voor meer info.

 

Neem je eigen hengels mee, maar probeer ook eens wat teststokken uit van Cinnetic, Tronixpro en Vercelli...

 

Ultracast

Ultracast verdeelt als groothandel in de lage landen en Frankrijk onder andere de merken Tronixpro, Vercelli en Cinnetic. Van deze merken zullen ook enkele teststokken ter beschikking worden gesteld tijdens de werpsessie, waaronder de Black Panther. Danny Moeskops is naast castingwonder ook voorzitter van Surfcast Flanders, een eigen werpvereniging waar iedereen welkom is om de moeilijkste werptechnieken onder de knie te krijgen. Naast topwerpers zijn heel wat leden ook topvissers. Oefenen vindt meestal plaats aan de Antwerpse dokken aan de Lichterweg op woensdag vanaf 18 uur.

 

Noteer zaterdag 5 mei in je agenda...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.