Strandwedstrijd om Hengelsport Westland Bokaal

13 april 2018 | Redactie
De spotlights van de Wedstrijd van de Week gaat dit keer op de grote wedstrijd om de Hengelsport Westland Bokaal, die op zaterdag 12 mei as. wordt gehouden op het fraaie strand van Ter Heijde aan Zee.
 
De Hengelsport Westland Bokaal wordt georganiseerd door de Vereniging van Zeesportvissers Ter Heijde aan Zee in samenwerking met Westland Hengelsport in Monster.
 

Van 10.00 tot 14.00 uur vissen in vijf vakken en alle aas is vrij, met uitzondering van zachte krab. Er wordt gevist op centimeters, afgerond naar boven. Alle deelnemers kunnen worden ingeloot als controleur.

 

De hoofdprijs bedraagt € 500,- contant en daarnaast zijn er vele schitterende prijzen te winnen in de vorm van hengelsportartikelen, elektronica, huishoudelijke producten, waardebonnen etc.

 

02

Het fraaie brede strand van Ter Heijde aan Zee.

 

Deelname

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per persoon – jeugd € 5,- Korpsen à vijf personen dienen zich in te schrijven vóór 30 april as. en betalen € 25,- extra. 

 

Inschrijven via de website: www.zeehengelsport-terheijde.nl of in de winkel van Hengelsport Westland aan het Kerkpad 3-5, 2681 BJ  Monster, tel. (0174) 21 32 27 of in het clubhuis van de Vereniging van Zeesportvissers Ter Heijde aan Zee ‘De Viskeet’ aan de Strandweg 15, 2684 VT Ter Heijde aan Zee, tel. (0174) 21 34 09.

 

03

De Vereniging van Zeesportvissers Ter Heijde aan Zee beschikt over de luxe van een eigen clubhuis vlakbij het strand: ‘De Viskeet’.

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

04

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.