Telefoon roodgloeiend voor Panama-reis bij Cordes Travel

11 april 2018 | Redactie

Op de laatste Visma in Rotterdam was het een drukte bij de stand van Cordes Travel. Die drukte was onder meer te verklaren door de Panama uitzending van VIS TV, waarin presentatoren Ed en Marco een visreis naar Panama ondernemen om in de laatste VIS TV uitzending van Ed Stoop de droom van Ed verwezenlijken en een roosterfish te vangen - met de hulp van Cordes Travel.

Niet alleen roosterfish, maar ook tonijn...

 

Cordes Travel

Die reis was tot in de puntjes geregeld door het visreisbureau van Raffie en Linda Cordes. Vorig jaar mocht Cordes Travel al meewerken aan het tv-programma Big Fish Klaas, waarin Klaas van der Eerden samen met onder meer Jeroen van den Boom, Roue Verveer, Mr Polska en Douwe Bob op visreis ging naar landen als Noorwegen, Canada, IJsland en Zweden.

 

Big Fish Klaas: op naar de heilbot...

 

VIS TV

De laatste uitzending voor VIS TV van Ed Stoop moest natuurlijk bijzonder worden, en het mocht de VIS TV crew aan niets ontbreken. Het werd Panama: warm en tropisch. Ed had die wens al jaren gehad om een grote roosterfish te vangen. Dat die onderneming gelukt is, heeft iedereen kunnen zien.

Jij nog niet? Kijk hem dan even terug door op onderstaande foto te klikken. 

 

 

Roosterfish

Het was natuurlijk geen verrassing dat Cordes Travel naar aanleiding van deze uitzending veel vragen kreeg van belangstellenden die deze reis ook wilden ondernemen en net als Ed Stoop een roosterfish op hun verlanglijstje hebben staan. Gevolg: de laatste plaats voor Panama was al snel volgeboekt, net als de andere groepsreizen voor dit jaar, maar wat denk je: ook voor 2019 zit Panama al volgeboekt.

 

Ed's laatste kunstje voor VIS TV was in Panama...

 

Festivals

Het reisbureau heeft dit jaar aardig wat festivals en groepsreizen voor de boeg. Eerst gaat het in juni naar Havoysund met 46 vissers, daarna in augustus naar IJsland met 37 vissers, daarna in september weer naar Havoysund met 48 vissers en daarna in oktober naar Canada om op de steur en chinook te vissen met 16 vissers. Kortom; een druk en gezellig schema met gemotiveerde Belgische en Nederlandse vissers.

 

Droom

Voor Cordes Travel was de Visma een prima beurs, een van de weinige momenten per jaar voor het reisbureau om zich te kunnen profileren en nieuwe mensen te ontmoeten, namelijk op de hengelsportbeurzen in Rotterdam en Utrecht. En vergeet de jeugd niet, zegt Raffie Cordes, dat zijn de potentiële klanten voor de toekomst. “Als er op een hengelsportbeurs tweehonderd kinderen op de stand komen die allemaal naar de prachtige foto’s en filmpjes komen kijken, dan weet je dat het ook hun droom is om ooit die mooie vissen te vangen,” aldus Raffie Cordes.

 

Wil je ook eens meedoen aan een festival of groepsreis, lees dan hier alle informatie.

  

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.