Druk strandvisweekend!

06 april 2018 | Redactie
In het weekend van 14 en 15 april as. staan er diverse belangrijke strandviswedstrijden op het programma, zoals de door Sportvisserij MidWest Nederland op zaterdag 14 april as. in Katwijk aan Zee georganiseerde Voorselectie voor het NK-strandvissen voor de noordwestelijke regio en de door de drie noordelijke federaties Hengelsportfederatie Groningen Drenthe, Sportvisserij Oost Nederland en Sportvisserij Fryslân georganiseerde Noordelijke selectie kustvissen, die dezelfde dag plaats vindt in Roptazijl bij het Friese Harlingen. En vervolgens kunnen de liefhebbers op zondag terecht bij de grote Handy Fish Zeeviswedstrijd, die voor de 25ste keer wordt gehouden in samenwerking met HSV de Snoek. We richten de schijnwerpers van de Wedstrijd van de Week op deze bij Groote Keeten te houden strandwedstrijd. 
 
Het is al de 25ste  keer dat deze wedstrijd die ook wel bekend staat als de ‘Handy Fish Trofee’ wordt georganiseerd in samenwerking met HSV De Snoek uit Wieringen. Er wordt op zondag 15 april vanaf ca. 9.30 uur tot 13.30 uur bij afgaand water in drie vakken gevist op het bekende strandparcours bij Groote Keeten. Alle aassoorten zijn toegestaan, met uitzondering van zachte krab.
 
Op de wedstrijddag wordt vanaf 7.30 uur verzameld in Dorpshuis Kofweid in Callantsoog. Let op: in het dorpshuis is geen pinapparaat aanwezig en consumpties dienen derhalve contant te worden afgerekend.
 
druk strandvisweekend 02
Op het prachtige strand van Groote Keeten is er ook altijd kans op zeebaars.
 

Prijzentafel

Deze wedstrijd geniet al een kwart eeuw grote faam vanwege de prachtige prijzentafel die traditioneel wordt samengesteld door Bert Schouten van Handy Fish Fishing & Outdoor uit Heiloo. Vanzelfsprekend zijn er uitstekende hengelsportprijzen te winnen, maar ook gevulde boodschappentassen etc.
 

Deelname

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per persoon; korpsen à vijf personen € 15,- extra. Voorinschrijving van de koppels is verplicht.
Inschrijving via de website van HSV De Snoek, in de winkel bij Handy Fish aan de Kennemerstraatweg 129-131, 1851 BC  Heiloo, tel. (072) 5336961 of via e-mail: bert@handyfish.nl
Verdere informatie telefonisch, tel. 06-55717468 / 06-17944766.
 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.
 
druk strandvisweekend 03
 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl
 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.

Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.