Veel aanloop jong en oud bij De Deltavissers

21 maart 2018 | Redactie

Als grootste vereniging van kleine bootvissers op zee heeft de stand van de Deltavissers altijd een flinke belangstelling tijdens de Visma in Ahoy. Met de zee zo dicht in de buurt hebben veel sportvissers interesse voor het zeevissen en wat is er dan mooier dan vanuit een eigen bootje een zeebaars, tong, kabeljauw of makreel te vangen.

De droom van een zeevisser, een eigen zeevisbootje, is dichterbij dan je denkt...

 

Deltavissers

Op de Visma kun je kennismaken met alle facetten van deze fantastische vorm van zeevissen, want een eigen boot hebben is leuk, maar er komt ook heel wat bij kijken. Veiligheid en navigeren bijvoorbeeld. Op de stand kun je er van alles over te horen krijgen. Ook neemt de vereniging twee boten mee om te bekijken, voorzien van alle moderne elektronica zoals kaartplotters, sonar, marifoon, AIS, radar en nog veel meer.

 

Kleine bootjes

Voor de derde keer op rij maakt de vereniging opnieuw haar opwachting tijdens de hoogmis van de sportvisserij in Ahoy. De bezoekers kunnen kennismaken met deze fantastische vorm van zeevissen aan de hand van foto’s, filmpjes en verhalen uit de eerste hand van de aanwezige standbemanning.

 

Bekijk ook alle info op de website van de Deltavissers...

 

Jeugd

De nadruk ligt verder op de jeugd, nog meer dan de vorige keren. Bij het proefje voor het Stekkie-parcours kunnen de deelnemers een ‘slinger’ aan het rad van fortuin verdienen waarbij ze kans maken op een leuke prijs van Robby Fish! Daarnaast wordt voorzien in de mogelijkheid om de kinderen, lekker stoer met een kromme hengel, vanop de boot te laten fotograferen en de foto thuis gemaild te krijgen. Voor de meer ondernemende jongeren assisteert de standbemanning  de ganse dag bij het maken van een platvisonderlijn!

 

Heb je nog geen entreekaarten voor de Visma? Vergeet ze niet online te bestellen, want het scheelt je 20% en a.s. vrijdag 23 maart gaat het los! Klik hier!

 

En dezelfde avond een zelfgevangen platvisje op je bord...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.