Voorselectie kustvissen MidWest Nederland

16 maart 2018 | Redactie

Zoals te doen gebruikelijk vinden de voorselecties voor het op 24 november as. onder auspiciën van Sportvisserij Nederland te organiseren Open NK-Kustvissen plaats op drie locaties langs onze kust. Afgelopen zaterdag werd met meer dan 200 deelnemers in drie categorieën bij Hoek van Holland al gevist om het Federatief Kampioenschap Strandvissen Zuidwest Nederland en eerder plaatsten wij ook al de Noordelijke selectie kustvissen in de schijnwerpers, die op zaterdag 14 april as. zal plaatsvinden aan het bekende Waddendijkparcours van Roptazijl bij Harlingen (Friesland). En diezelfde zaterdag 14 april as. organiseert Sportvisserij MidWest Nederland in Katwijk aan Zee de Voorselectie voor de noordwestelijke regio.

 

In tegenstelling tot de overige twee voorselecties betreft het hier niet gelijktijdig ook het Federatief Kampioenschap. Deze federatiewedstrijd zal later dit jaar plaatsvinden en wel op 7 oktober 2018 in Wijk aan Zee.

 

De Voorselectie Kustvissen wordt op zaterdag 14 april as. georganiseerd in samenwerking met HSV Brittenburgh uit Katwijk aan Zee. De wedstrijd vindt plaats conform de reglementen van Sportvisserij Nederland en duurt van 10.00 tot 14.00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen de wedstrijdkaarten vanaf 8.00 uur worden opgehaald in wijkverenigingsgebouw De Mijlpaal.

 

Heb je interesse?

Aan deze voorselectie kan alleen worden deelgenomen door vissers die lid zijn van een vereniging die is aangesloten bij Sportvisserij MidWest Nederland. Aanmelding via de secretaris van de desbetreffende vereniging en het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon. Weet je je te plaatsen voor het NK op 24 november as. dan is deelname daaraan verder gratis.
 

Voor verdere informatie, klik hier.

voorselectie 02

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

voorselectie 03

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.