Bram Bokkers: Visma-lezingen over exotische visavonturen

12 maart 2018 | Redactie

De jaarlijkse Visma heeft elke dag naast vaste demonstraties ook een lezingenprogramma waarin steevast zeer interessante onderwerpen aan bod komen zoals bepaalde vissoorten, technieken, reizen of disciplines. Een van de lezingen dit jaar is van Bram Bokkers, sportvisfotograaf, auteur en wereldreiziger.

Bram Bokkers en Bert Goeree in India met Golden Mahseers...

 

Bram Bokkers

Bram Bokkers is dan ook geen onbekende in de viswereld. Als auteur en fotograaf voor onder meer Dé Roofvis, Zeehengelsport, Witvis Totaal en Hét Visblad kent de Nederlandse sportvisserij weinig geheimen meer voor hem, maar ook voor buitenlandse magazines verzorgde hij reportages of coverfoto’s.

 

Exotische bestemmingen en vissoorten zoals in Guinee Bissau...

 

Tight Lines

Bram reisde al de halve wereld rond namens reisbureau Tight Lines van Bert Goeree en ving al menig exotische vissoort. Met zijn recentelijke zoektochten naar Golden Mahseer en Amoersnoek beleefde hij als pionier avonturen in vele landen, zoals India, Mongolië en Guinea Bissau. Deze drie landen komen nadrukkelijk in beeld bij zijn Visma-lezingen dit jaar. Zorg dat je de indrukwekkende beelden gezien hebt bij zijn lezing, die elke dag van de Visma op het programma staat.

 

 

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

Op de Amoersnoek in Mongolië ...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)

 

DST7

Kom mee naar Gambia voor een DST-fotoreportage...