Internationale bootviswedstrijd LesVedettes

09 maart 2018 | Redactie

Vandaag de spotlights van de ‘Wedstrijd van de Week’ op LesVedettes, de grote internationale bootviswedstrijd die op zaterdag 7 april as. zal worden gehouden vanuit het Belgische Blankenberge.

 

Deze wedstrijd wordt ingericht door Tubertini België en de fraaie naam is ontleend aan een van de sponsoren, de vlakbij de marina van Blankenberge gelegen Brasserie Les Vedettes. En het feit dat we er vanuit mogen gaan dat er ook de nodige ‘vedetten’ uit de bootvisserij van onze Lage Landen zullen gaan deelnemen, maakt deze naam extra goed gekozen.
 

Les Vedettes 02

Een etablissement met een welgekozen naam!

 

Hoewel er wordt gevist conform de reglementen van de VVBZ, betreft dit een open wedstrijd en kan in principe dus iedereen meedoen.

 

Er zijn talrijke mooie prijzen te winnen en daarnaast de volgende ereprijzen: Trofee voor drie eersten, eerste drie teams, eerste vrouwelijke deelnemer, eerste junior, grootste vis, eerste 60 plusser en natuurlijk de beste schipper.

 

De openbare boottrekking vind op vrijdag 6 april om 18.00 uur plaats in Brasserie Les Vedettes. Op de wedstrijddag afhalen wedstrijd en de benodigde parkingkaart vanaf 7.00 uur in Les Vedettes. De boten vertrekken om 8.00 uur.

 

Les Vedettes 0304

In deze tijd van het jaar zijn de vangsten vaak goed, met naast wijting en schar ook kans op dikke botten en wellicht ook wat gul.

 

Inschrijving

De deelnamekosten bedragen € 60,00 per persoon, jeugd € 40,00. Aas is in deze prijs niet inbegrepen en dient zélf te worden verzorgd.
De prijsuitreiking vindt rond 19.00 uur plaats in de ‘Pekelput’ te Blankenberge, waar voorafgaande aan de prijsdeling vanaf 18.00 uur voor € 20,- pp. (alleen vooraf inschrijven) kan worden deelgenomen aan een gezellige Beenhesp BBQ.

 

Inschrijven tot 3 april as. 2018 bij Wilfried Buls, tel. +32 (0)495 529 521 – email: wilfried.buls1@telenet.be
IBAN: BE45001794712689 - BIC BABEBB

 

Les Vedettes 05

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Les Vedettes 06

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.