Weebass op Opendeurdagen Robby Fish

19 februari 2018 | Redactie

Het is een evenement om naar uit te kijken: de Opendeurdagen van Robby Fish in Wommelgem bij Antwerpen. Deze week is het zover op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag 22, 23, 24 en 25 februari 2018.  Met scherpe -20% kassakorting aanbiedingen, demonstraties, adviezen van topvissers en eten en drinken. Op de zaterdag en zondag zal ook Weebass aanwezig zijn met een stand en zullen Siu de Moor en Jasmijn - PiP Fishing - van Hulsen de nieuwste materialen tonen.

Deze week vanaf donderdag 22 t/m zondag 25 februari as.

 

Robbyfish

De vier dagen met spetterende -20% kassakortingen (uitgezonderd aas en geldende aanbiedingen/promoties) zijn elk jaar weer een publiekstrekker in november en februari. Ben je nog nooit bij Robby Fish in de winkel geweest, dan zijn de Opendeurdagen deze week een mooie gelegenheid. Combineer het met een dagje Antwerpen (Wommelgem ligt tegen Antwerpen aan) of rijd er in een halfuur naartoe vanaf Breda.

 

Ook Siu de Moor is aanwezig in Wommelgem en wel op op zaterdag en zondag as.

 

Weebass

Tijdens de Opendeurdagen zal Weebass Benelux-Europe op 24 en 25 februari aanstaande aanwezig zijn om het assortiment zeevismaterialen aan de bezoekers te tonen en uitleg geven. Zeebaarshengels voor zowel vanuit de boot als vanaf de kant, bootvismateriaal voor de Noordzee, Noorwegen en (sub)tropische landen. Weebass is gespecialiseerd in Ultra Light materiaal maar heeft ook zwaarder materiaal als de situatie dat vereist.

 

Met tal van specialisten en merken en hun vertegenwoordigers...

 

Pip Fishing

Op de stand van Weebass zullen zeebaarsspecialist Siu de Moor (General Manager Europa) en Jasmijn – PiP Fishing- van Hulsen (ambassadeur Weebass) aanwezig zijn als vakmensen voor informatie uit de eerste hand. De bezoekers mogen op mooie kortingen rekenen op al het Weebass materiaal en uiteraard op de perfecte service en aftersales.

 

Weebass specialisten Siu de Moor en Jasmijn - Pip Fishing - van Hulsen geven uitleg over de materialen van Weebass...

 

Specialisten

Bij Robby Fish ontmoet je sportvissers van allerlei pluimage. En dat tekent de aard van de winkel, want hier heeft men verstand van alle disciplines en specialismen en word je altijd geholpen door mensen met verstand van karpervissen, zeevissen, roofvis of witvis. Wees erbij vanaf komende donderdag t/m zondag! Het adres van Robby Fish is Fortbaan 68, 2160 Wommelgem, België.

 

Veel materialen voor de zeevissers bij Robby Fish...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.