Imax ARX-40 Thermo Suit voor Scandinavische en Hollandse winters

14 februari 2018 | Redactie

Als de elementen tekeer gaan en de omstandigheden om te vissen bijna vervelend worden, weet elke zeevisser dat alleen schuilen en goede kleding je erdoor kunnen helpen. Een warmtepak is dan wel het minste wat je nodig hebt op een verlaten strand wanneer de hagelbuien losbarsten. Gelukkig komt er een reikende hand uit Scandinavië van het merk Imax, dat dit jaar een reeks ‘mensenredders’ uitbrengt, waaronder de nieuwe ARX-40+.

Een nieuw wapen tegen de extreme kou...

 

Tot -40 graden

De ARX-40+ Thermo Suit is een tweedelig pak met een hoogsluitende kraag en ‘wired’ capuchon. Het pak is bestand tegen temperaturen tot -40 graden Celsius. Dankzij het – ook los draagbare – binnenjack is de isolatie perfect en gezien het design kun je hier spreken van een fraai ‘driedelig grijs’.

 

Met gratis binnenjack...

 

Imax

De buitenzijde van het ademende Imax pak heeft een 100% waterdicht TPU membraan met een waterdichtheidskolom van 8000 mm. De naden zijn getapet.  Er is zowel aan de jas als de broek een tweewegs borstritszak. De jas heeft tevens twee heupzakken die met fleece zijn bekleed en ‘handwarmer pockets’ hebben. Uiteraard heeft de (bib & brace) broek sterke beenritsen om je laarzen makkelijk aan en uit te kunnen doen; versterkte kniestukken en een goed verstelbare comfortabele schouderbanden.

 

Napoleon ritszak

De warmtevulling van jas en broek bestaat uit een zeer warm 200 grams polyester padding. De binnenzijde van de jas kent een comfortabel zachte micro-fleece bekleding. Ook kent de jas naast een ‘snow guard’ een ‘Napoleon’ ritszak en een ritszak aan de binnenzijde. Dankzij het losse binnenjack kun je de warmte prima doseren. Dat binnenjack kent een vulling van 120 grams donsachtig polyester en heeft een 100% 380T nylon buitenzijde.

 

Al met al een nieuw Imax warmtepak dat je comfortabel door de strengste Hollandse winters loodst en ook in Scandinavië het zeevissen draaglijk maakt!

 

 

 

 

 

 

Lees meer over:
Imax warmtepak ARX-40

Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.