Zeehengelsport nummer 345 komt eraan

22 januari 2016 | Berend Masselink

Hij komt er weer aan. Editie nummer 345 ditmaal van Zeehengelsport magazine. Rond het weekend van 23 en 24 januari zal deze bij de abonnees in de bus vallen en tevens te koop zijn bij de bekende verkooppunten als kiosken en boekhandels. Ook digitaal, bijvoorbeeld voor laptop, smartphone of tablet, kunnen zeevisliefhebbers tegen een schappelijk bedrag de artikelen lezen. Kijk onderaan dit bericht voor meer informatie. 

Zeehengelsport

 Zeehengelsport nummer 345 bevat weer een gevarieerd aanbod aan interessante zoute artikelen, tips, materiaalnieuwtjes, technieken, binnen- en buitenlandse wetenswaardigheden en schitterende foto’s. Met op de cover een foto van het duo Joerie Minderhoud (wereldkampioen Kustvissen Junioren) en de succesvolle (en vertrekkende) coach Henri Karremans, lees je binnenin veel over mooie vangsten. Wat te denken van de koolvis-safari’s, waarbij deze spierbundels van soms meer dan een meter lengte met poppers aan de oppervlakte gevangen worden. Hannes Ribbner bericht hierover vanuit Noorwegen. 

 

Zeehengelsport nummer 345 komt eraan 200

 

Wrakvissen 

Uit eigen land genoeg nieuws. Correspondent Frits Kromhout van der Meer berichtte jaren geleden dat hij nooit zonder zeepieren uitvoer richting wrakken. Maar zie, Frits moet anno 2016 zijn mening herzien, want de opmars van het kunstaas en de ontwikkelingen in bijbehorende technieken schreeuwen om een nieuw artikel dat de ondertitel ‘Wrakvissen Moderne Stijl’ meekrijgt en als kop ‘Een voortdurend leerproces’…

 

Zeehengelsport nummer 345 komt eraan 300

 

Scharren

‘Skarren meppen’ is de titel van een ander artikel, ditmaal van de hand van ‘Panvisser’ John Willems. De opkomst van de schar is een verheugend feit voor de strandvissers en bootvissers. Zo’n 10-15 jaar geleden werd nog steen en been geklaagd over het ontbreken van de ‘rammels’ van deze leuke en lekkere sportvis. John vertelt hoe hij de scharren tegemoet treedt en welke aanbiedingen  het meeste succes opleverden. Het artikel heeft een gedetailleerde tekening van een scharrenpaternoster waarmee je meteen aan de gang kunt gaan.

 

Zeehengelsport nummer 345 komt eraan 400

 

Abonnee

Editie nummer 345 is een gevarieerd magazine met lekker weglezende artikelen om bij weg te dromen. Wil jij dat ook en ben je nog geen abonnee? Maak gebruik van een interessante aanbieding voor een jaarabonnement. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

Koop je het magazine liever los? Dan kun je terecht in de boekwinkel of kiosk. Ook digitaal, bijvoorbeeld voor laptop, smartphone of tablet, kunnen zeevisliefhebbers tegen een schappelijk bedrag de artikelen lezen door een betaling en download via de website:

 

magzine-logo


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.