Aanwervingswedstrijd strandhengelclub De Steiger–Blankenberge (B)

02 februari 2018 | Redactie

Onze Wedstrijd van de week is dit keer de allereerste wedstrijd van de recent opgerichte strandhengelclub De Steiger, die op zaterdag 10 februari as. wordt gevist aan het bekende parcours Blankenberge-Wenduine.

 

Als oprichtingsjaar voor strandhengelclub De Steiger zal 2018 in de boeken gaan. Het bestuur van de nieuwe vereniging is ambitieus en er staan vele activiteiten op het programma, maar daartoe is het dan wél noodzakelijk dat eerst de nodige leden gaan toetreden. De eerste wedstrijd van De Steiger dient derhalve meteen ook als aanwervingswedstrijd en de organisatie hoopt dat vele strandvissers zich deze dag gaan aanmelden.

 

De wedstrijd van zaterdag 10 februari as. vindt plaats aan het bekende strandparcours Blankenberge-Wenduine en duurt van 12.30 tot 16.30 uur. Inschrijven voor deze wedstrijd en aanmelding als lid kan tussen 8.00 en 11.30 uur in het clubhuis, Steiger 16 aan de Westduinsesteenweg 4 te Blankenberge. Er is een mooie prijzentafel en na de wedstrijd wordt een feestelijke tombola gehouden met beenham.

 

Het is de bedoeling dat er komend seizoen een reeks aan strandviswedstrijden wordt gehouden. De wedstrijdkalender omvat na deze eerste aanwervingswedstrijd voorlopig wedstrijden op respectievelijk 7 april, 5 mei, 4 augustus, 22 september, 13 oktober en 1 december 2018.

 

Aanwervingswedstrijd strandhengelclub De Steiger – Blankenberge 20

 

Voor meer informatie over deze nieuwe strandvisvereniging en het activiteitenprogramma, klik hier.

 

Aanwervingswedstrijd strandhengelclub De Steiger – Blankenberge 3

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Aanwervingswedstrijd strandhengelclub De Steiger – Blankenberge 4

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

VOLLEDIGE WEDSTRIJDKALENDER

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.