Veel voordeel, tips & tricks op de Hengeldiscount Zeevisdag

24 januari 2018 | Redactie

Voor de zeevissers is de Hengeldiscount Zeevisdag een dag om naar uit te kijken, wanneer de hengelsportspeciaalzaak talloze zeevisproducten in de aanbieding brengt, adviezen en demo’s geeft op zeevisgebied en de winkel ruikt naar de bekende erwtensoep en gehaktbal. Leo Stoutjesdijk van Team Penn en Cordes Travel maken eveneens hun opwachting komende zaterdag 27 januari!

Aanstaande zaterdag 27 januari in Oldemarkt...

 

Zeevisdag

Op de Zeevisdag kun je als bezoeker je voordeel doen op veel gebieden. Met de tips & tricks van de pro’s kun  je de plank nooit misslaan en wanneer ze jou ook nog de beste materialen kunnen aanbevelen, die ook nog vaak afgeprijsd zijn op deze dag, zit je al helemaal goed in Oldemarkt op 27 januari a.s.

 

 

Cordes Travel en Penn

Naast Cordes Travel die misschien wel de meeste ervaring heeft op gebied van de grote zeevissen als kabeljauw, koolvis en heilbot – ook qua materialen! - vind je op deze dag ook Team Penn met de nieuwste collectie voor 2018. Daarin diverse staaltjes van moderne zeevishengels zoals de nieuwe Squadron II Boat die ook bij de winkel in Oldemarkt al verkrijgbaar is.

De nieuwe collectie Penn Squadron II hengels...

 

Een prachtlijn afgeprijsd...

 

Hengeldiscount

Doe je voordeel met de vele aanbiedingen die de winkel op de Zeevisdag prijsgeeft. Als we twee tips mogen geven: wat te denken van een grote klos van 1800 meter 17/00 gevlochten lijn van Spiderwire Dura4braid. En ook nog eens in felgeel. Wanneer je dit met twee of drie vismaten deelt, heb je lekker veel nieuwe lijn op de molen voor weinig geld. Kijk verder nog eens naar de Quick Fix softbait lijm die Hengeldiscount verkoopt. Dit is een perfecte lijm om je shads te herstellen en zo sterk, dat je met knip- en plakwerk zelfs je eigen samengestelde (kleur) shads aaneen kunt plakken. Ook via de webshop van Hengeldiscount kun je de meeste (afgeprijsde) producten bestellen en in huis halen, maar let op, want sommige aanbiedingen gelden alleen in de winkel.

 

 

Zet aanstaande zaterdag 27 januari in je agenda en kijk nog even naar onderstaande film over de Quick Fix lijm.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.