Gezellige drukte verwacht op Cordes Traveldag 2018

17 januari 2018 | Redactie

Met inmiddels al meer dan 850 aanmeldingen is de Cordes Traveldag uitgegroeid tot hét evenement voor sportvissers die op visreis gaan. Deze unieke dag waar je veel kunt leren, zien en voelen, is dé mogelijkheid om meer nuttige en praktische zaken te leren over het vissen in - onder meer -  Noorwegen, IJsland, Zweden of Denemarken. Dit jaar vindt die dag plaats op zaterdag 3 februari in Sliedrecht. Vergeet je niet aan te melden als je nog langs wil gaan.

Wees er op tijd bij…

 

Cordes Traveldag

Op de Cordes Traveldag zijn er liefst zestig vrijwilligers, medewerkers en experts aanwezig die alle vissers helpen met tips, stekinformatie en vistechnieken. Ook zijn er lezingen over het vissen in Noord-Noorwegen op grote koolvis, dikke kabeljauw en natuurlijk heilbot,  en Marco Kraal van Vis TV geeft een lezing over het vissen in IJsland. Dit jaar heeft de lezingzaal maar liefst 200 stoelen, en dat is vier keer zoveel als in voorgaande jaren. De grote zaal zelf is in vergelijking tot vorig jaar trouwens twee keer zo groot voor de groepen en de standhouders.

 

Gezellige drukte verwacht op Cordes Traveldag  02
Raffie en Linda Cordes heten u welkom…

 

Topgidsen

Het klinkt apart, maar uit Zweden komen de beste visgidsen voor de Noorse visreizen, en vier daarvan - topgidsen van het Nordic Sea Angling Team - komen speciaal vanuit Zweden naar de Cordes Traveldag om alle groepen die naar A Rorbuer, Nappstraumen, Risoysundet, Vesteralen en Havoysund gaan te informeren over materialen, stekken en technieken.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gezellige drukte verwacht op Cordes Traveldag 3

Gezellige drukte verwacht op Cordes Traveldag 04

Marco Kraal is deze Traveldag ook aanwezig…

 

Hengeldiscount 

Verder is Hengeldiscount uit Oldemarkt uitgenodigd om op deze dag de materialen te verkopen. Zij  komen met een enorm groot deel van de winkel naar de Cordes Traveldag en hebben dan alle belangrijke zaken bij zich voor  het vissen in Noorwegen, IJsland, Zweden en Denemarken - en dat tegen scherpe prijzen.
 

Gezellige drukte verwacht op Cordes Traveldag 05
Materialen kun je ook deze keer weer aanschaffen bij de standhouders…

 

Loterij

Op deze dag krijgt elke reisgroep ook een gelamineerde A3 kleuren-zeekaart met stekken; de kofferlabels als men gaat vliegen en een gratis Sportvis-pakket ter waarde van 150,- euro als men de visreis bij Cordes Travel heeft geboekt. Zo’n dag moet natuurlijk met een knaller worden afgesloten. En dat gebeurt – hou je vast – met een loterij met meer dan 10.000,- euro aan prijzen met als hoofdprijs een visreis naar Nappstraumen ter waarde van 3400,- euro!
 

Gezellige drukte verwacht op Cordes Traveldag06
Informatie en adresgegevens uitwisselen met je reisgenoten…

 

Extra service

Al met al een waanzinnige dag die niet alleen je visreis een enorme boost zal geven, maar je ook nog eens veel oplevert aan informatie en je kennis laat maken met meer dan achthonderd andere sportvissers die vaak ook naar Noorwegen, IJsland, Denemarken, Canada en Zweden gaan. Deze bijzondere dag is één van de redenen om bij Cordes Travel te boeken. Want waar vind je zoveel service en extra materiaal en informatie als bij het visreisbureau van Raffie en Linda Cordes.

 

 Gezellige drukte verwacht op Cordes Traveldag 07
Een beetje gewichtheffen als voorbereiding kan soms geen kwaad…

 

Aanmelden!

Interesse om langs te komen op deze dag? Dat kan, maar aanmelden is écht verplicht. Zonder aanmelding komt niemand binnen en men moet daar helaas streng in zijn. De Traveldag wordt gehouden in Partycentrum De Lockhorst aan de Sportlaan 1 in Sliedrecht en duurt van 10 tot 16 uur. Klik hier om meer details te lezen.
 

Klik hieronder om een filmimpressie van vorig jaar te bekijken.

 

 Gezellige drukte verwacht op Cordes Traveldag


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.