Masterclasses voor jonge strandvissers

11 januari 2018 | Redactie

Ben jij een fanatieke strandvisser of ken je enthousiaste jeugdige zeevissers die graag nóg beter willen leren vissen en dan ook willen gaan deelnemen aan strandviswedstrijden? Dan hoort Sportvisserij MidWest Nederland dat graag. De federatie is op zoek naar jonge zeevissers tussen de 12 en 18 jaar. 

 

Eerder deze week besteedden we al aandacht aan het opleidingstraject dat de bondscoach van de Nederlandse bootvissers is aangegaan met vier jonge bootvissers. De zoute wedstrijdvisserij dreigt enigszins te ‘vergrijzen’ en dus moet alles op alles worden gezet om te zorgen voor voldoende aanwas van jonge, enthousiaste zeevissers. Ook dit nieuwe project van Sportvisserij MidWest Nederland past in dit streven.

 

Workshops 

De federatie is op zoek naar jonge strandvissers van tussen de 12 en 18 jaar. Voor hen worden komend voorjaar speciale Masterclasses georganiseerd. Deze workshops bestaan uit theorie (o.a. aas, onderlijnen, biologie en het lezen van de zee) en praktijk (werpen, beazen, tempo vissen etc).  De Masterclasses worden verzorgd door zeer ervaren strandvissers, die precies de trucjes kennen om méér vis te vangen dan je buurman (of buurvrouw). Het is de bedoeling dat de deelnemers na het deelnemen aan de Masterclasses hun kennis en vaardigheden zodanig hebben verbeterd dat ze kunnen gaan deelnemen aan wedstrijden. En wie ziet dat nu niet zitten, dus schrijf je in!

 

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten? Mail dan aan maikel@smwn.nl of bel met Maikel van Breugel, tel (0251) 745667. 

Voor meer informatie over Sportvisserij MidWest Nederland, klik hier.

 

Masterclasses voor jonge strandvissers


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.