Vakaanpassing Euromasters Triowedstrijd

11 januari 2018 | Redactie

Wedstrijd van de Week is dit keer de Euromasters 2018, een triowedstrijd op drie locaties in het Europoortgebied, die plaats vindt op zondag 14 januari as. De organisatie heeft inmiddels bekend gemaakt dat vanwege de slechte vangsten in de Dintelhaven is besloten om het derde vak te verplaatsen naar het Calandkanaal en wel naar de op bijgaand kaartje aangegeven locatie.

 

Deze door SVV De Slufter en Avicentra in Oostvoorne te organiseren triowedstrijd op drie locaties in het Europoortgebied heeft een bijzonder concept. Je geeft je samen met twee vismaten op en na de loting voorafgaande aan de wedstrijd mag je per trio zélf beslissen wie er waar gaat vissen. Die keuzemogelijkheid geeft dus een extra technisch aspect aan de wedstrijd, aangezien je de persoonlijke sterke kanten van de drie individuele vissers zo kunt proberen uit te buiten.

 

Er wordt gevist op parcoursen aan het Beerkanaal, het Calandkanaal (windmolens) en het Calandkanaal (smal). De wedstrijd duurt van 10.00 tot 14.00 uur conform het wedstrijdreglement van Sportvisserij Nederland en de eindrangschikking wordt opgemaakt op basis van klassementspunten. Wedstrijdkaarten vanaf 8.00 uur ophalen in het clubgebouw van SVV De Slufter aan de Dintelhavenweg 127 te Rotterdam-Europoort, waar na afloop ook weer wordt samengekomen voor de feestelijke prijsuitreiking. Er is een mooie prijzentafel met hengelsportprijzen beschikbaar.
 
Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt € 45,- per trio. Inschrijving was mogelijk tot 7 januari jl. maar wie weet is er nog een gaatje (…) . Voor nadere informatie, tel. (0181) 482411 of 06-15649682 2018; per mail aan: info@avicentrahengelsport.nl of wim.kruining@telfort.nl
 

Vakaanpassing Euromasters Triowedstrijd 02

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Vakaanpassing Euromasters Triowedstrijd 03

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

VOLLEDIGE WEDSTRIJDKALENDER

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.