Nieuwe SteelPower Blue range van DAM

10 januari 2018 | Redactie

DAM introduceert voor 2018 de SteelPower Blue range voor de zeevissers. De range bestaat uit hengels en luggage. De elf nieuwe hengels zijn een upgrade van de SteelPower Red serie en hebben natuurlijk de blauwe kleur als herkenning, maar kennen ook een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. We stellen er enkele aan jullie voor.

 

De Blue Boat is er in drie uitvoeringen...

 

SteelPower Blue Boat

De vierdelige SteelPower Blue Boat is een reishengel in de sterktes 20, 30 en 50 lb met SeaGuide geleideogen en een opvallende grijze camo greep. De lengte van de hengel is 240 cm, terwijl de transportlengte slechts 70 cm bedraagt. Wordt geleverd met een cordura reiskoker.

 

De Specialist Tackle Bag...

 

Specialist Tackle Bag

De SteelPower Blue Specialist Tackle Bag is een opbergtas voor je kunstaas zoals pilkers. Daartoe heeft het hoofdcompartiment vijftien PVC tubes van 25 cm hoogte ingebouwd, waar je het kunstaas in kunt hangen. De 600D stof is sterk en stijf, terwijl de 100% nylon buitenzijde het vocht buiten houdt. De tas heeft meerdere zijvakken voor het wegstoppen van kleinmateriaal en komt inclusief twee tackleboxen van 19 x 13,5 x 4 cm.

 

De nieuwe Blue Surf van SteelPower is een driedelige strandhengel...

 

SteelPower Blue Surf

De SteelPower Blue Surf is een nieuwe strandhengel in 390, 420 en 450 cm lengte. De lichte hengels zijn geschikt voor het wegzetten van 100-250 gram werpgewicht en overbruggen flinke afstanden. De fraaie blauwe hengels zijn driedelig en hebben een witte top.

 

Voor meer informatie, kijk op de website.

 

Kijk voor meer SteelPower Blue producten op de website...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.