Een winnend elftal van Vercelli

02 december 2017 | Redactie

Zomaar een rijtje van elf strandhengels die staan te pronken aan zee? Niet helemaal. Wie goed kijkt ziet dat het hier om Vercelli stokken gaat, die menig strandvisser op zijn verlanglijstje heeft gezet voor de Sint of de Kerst. Wie op de beurs in Utrecht is geweest – zondag is er nog een kans – heeft misschien wel een nóg groter rijtje Vercelli’s zien staan om ter hand te nemen en mee te zwiepen. Ook de nieuwste afstandkanonnen staan ertussen…

 

Groen, geel of rood; kwaliteit verloochent zich niet...

 

Vercelli

Voor een liefhebber als Vercelli prostaffer Filip Galens is het geen straf om al die kleurrijke hengels uit te proberen aan het strand. Filip kan daardoor wel precies vertellen wat de eigenschappen zijn van elk van deze stokken en daar kan ook de geïnteresseerde koper zijn voordeel mee doen. Verdeler Ultracast, die ook de topmerken Cinnetic, Akios en Tronixpro (Cobra) voor de zeevissers naar de winkels verscheept, heeft deze topmerken in korte tijd naar de top gebracht in de Benelux.

 

 

Filip Galens kan er over meepraten...

 

 

De driedelige Enygma Taktika van Vercelli...

 

Ultracast

Wie nog een bezoek gaat brengen aan de beurs in Utrecht (zondag is de laatste dag), kan deze hengels van dichtbij nog eens bekijken en vasthouden. Ultracast heeft in samenwerking met Iys Hengelsport onder meer diverse Vercelli’s, zoals de Enygma’s en Oxygens op een rijtje staan. Wie nog een strandhengel op zijn verlanglijstje heeft staan, kan nu nog zijn kans waarnemen. Een (Spaanse) tophengel hoeft bovendien niet de hoofdprijs te kosten en wanneer je de stokken in handen hebt gehad, weet je zeker dat je de juiste keus kunt maken.

 

Kijk voor meer informatie over de Vercelli, Akios, Tronixpro en Cinnetic hengels op de website van Ultracast.

 

Klik hieronder op het filmpje om nog eens de werpcapaciteiten van vijf 2017 Vercelli hengels te bekijken.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.