25ste editie Paul Roggeman European Beach Championship komt er aan...

04 december 2017 | Redactie

Eind augustus kondigden we op deze site al aan dat de inschrijving voor het Paul Roggeman European Beach Championship 2018  alweer was geopend. Zo hartje zomer leek deze 25ste editie van misschien wel de grootste winterse kustwedstrijd van noordwest Europa nog heel ver weg, maar inmiddels staat deze internationale ontmoeting al bijna voor de deur. Wil je nog inschrijven, dan kun je er dus maar beter snel bij zijn…

 

Deze Jubileumeditie (25 jaar) van het Paul Roggeman European Beach Championship, wordt namelijk gehouden van 9 t/m 11 februari 2018. De Belg Paul Roggeman stond in 1994 aan de basis van dit European Beach Championship, dat ook bekend stond onder de naam ‘Bridlington Open’ en al snel ontwikkelde dit tweedaagse evenement zich tot de grootste vrije kustviswedstrijd van het Verenigd Koninkrijk en daarmee noordwest Europa.


Helaas overleed Paul in 2015 en als eerbetoon aan hem kreeg de wedstrijd in 2016 de naam  Paul Roggeman European Beach Championship.

 

25ste editie Paul Roggeman European Beach Championship komt er weer aan…02

Initiatiefnemer en naamgever van dit bijzondere evenement, de in 2015 helaas veel te vroeg overleden ‘Belgische Brit’ Paul Roggeman.

 

Deelnemen?

Zou je graag eens willen meedoen aan dit bijzondere evenement, weet dan dat al heel veel bekende Nederlandse en Vlaamse strandvissers je voorgingen, zoals onze vaste Zeehengelsportcorrespondenten Sjaak Verhage en Arthur van Tienen. Zij roemen stuk voor stuk de bijzondere, kameraadschappelijke sfeer van de wedstrijden en dat terwijl er toch behoorlijke belangen op het spel staan. Zo bestaat het totale prijzengeld van deze 25ste editie weer (minimaal) uit zo’n £ 30.000 en dat is omgerekend toch bijna  € 33.000.


Bovendien is het in Noord-Engeland gelegen Bridlington eenvoudig met de eigen auto te bereiken via de ferry van Europoort naar Hull.

 

Voor het volledige programma, klik hier.

 

25ste editie Paul Roggeman European Beach Championship komt er weer aan… 03


Wil je individueel of met een klein groepje boeken, dan is het verstandig om dat zo langzamerhand te gaan doen.
 

Klik daartoe dan op onderstaande button.

 

25ste editie Paul Roggeman European Beach Championship komt er weer aan…04

 

Wil je actief op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, volg dan de Facebookpagina.

 

25ste editie Paul Roggeman European Beach Championship komt er weer aan…05


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.