Reel Steel: prijsbewuste tools bij Visdeal

01 december 2017 | Redactie

Bij Visdeal denk je meteen aan hengelsportartikelen van bekende merken die tegen flinke kortingen de deur uitgaan. En dat klopt als een bus. Maar met de Reel Steel tools komt Visdeal met een leuk  nieuw merk dat gereedschap en tools voor de sportvisser uitbrengt tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze handige tangen kun je voor de prijs niet laten liggen…

Mooie tangen zoals deze luxe aluminium Reel Steel Superior Grip tang...

 

Reel Steel Pistool onthaaktang

We stellen enkele aan je voor. De Reel Steel Tackle Pistool onthaaktang bijvoorbeeld. Deze maakt van het onthaken van grote roofvis een kwestie van een paar seconden. Door de knik in de tang kun je gerichter de haakbocht pakken en makkelijk de haak uit de vis duwen. De tang is maar liefst 24 cm lang en hierdoor geschikt voor het onthaken van zelfs de grootste roofvissen. De tang is gemaakt van topkwaliteit ‘getemperd en gesmeed koolstofstaal’ en is voorzien van een comfortabele anti-slip handgreep. Door de anti-roest behandeling is de tang zowel in zoet als zout water te gebruiken.

 

De Pistool onthaaktang heeft een lengte van 24 cm...

 

Superior Grip aluminium

Een prachtige deal voor alle roofvissers is de Reel Steel Superior Grip luxe aluminium vistang. De Reel Steel Superior Grip tang is praktisch, sterk en heeft enorm veel grip. Zelfs kleine dreggen grijpt deze tang zonder moeite. Door middel van het Spring Loaded Mechanism staat de tang altijd open. Zo heb je maar één hand nodig bij het onthaken van je vis.

De duurzame roestbestendige tang beschikt over allerlei handige functies, zoals een onthaakgedeelte, een gedeelte voor het doorknippen van lijnen, een sleeve functie en een toepassing waarmee je splitringen kunt openen. Lengte: 160 mm. Gewicht: 85 gram.

 

De Reel Steel Superior Grip Aluminium  luxe vistang...

 

Reel Steel Tackle Kniptangen

Kniptangen zijn onmisbaar voor de serieuze roof- en zeevisser. Het knippen van dikke mono of fluorocarbon leaders, staaldraad en titanium wordt met deze tangen een fluitje van een cent. Ook het doorknippen van een haak als een vis eventueel slecht gehaakt zit, wordt door deze tang afgehandeld. Ook deze kniptang is gemaakt van topkwaliteit ‘getemperd en gesmeed koolstofstaal’ en voorzien van een comfortabele anti-slip handgreep. Door de anti-roest behandeling is de tang zowel in zoet als zout water te gebruiken.

In twee varianten: de Reel Steel Tackle X42 Side Cutter (152 mm) en de Reel Steel Tackle X49 Wire Cutter (210 mm).

 

De kniptang...

 

Crimping Sleeve tang

Crimptangen zijn onmisbaar voor elke roofvisser en zeevisser bij het aanknijpen van sleeves en crimps bij het zelf maken van onderlijnen, leaders en takels. De tangen van Reel Steel zijn van prima kwaliteit en beschikbaar in twee uitvoeringen: de Reel Steel Tackle X45 (152 mm) en de Reel Steel Tackle X48 Super Crimping Sleeve Tang 3-in-1 (210 mm).

 

De sleeve-tang...

 

Multifunctionele onthaaktang

Tot slot presenteert Visdeal de Reel Steel Multifunctionele onthaaktang met splitring-, crimp- en knipfunctie.  Deze X41-7 tang meet 180 mm is niet alleen geschikt voor het onthaken van je vangst; ook kun je met deze tang splitringen openen, crimps en sleeves aandrukken, hagellood aandrukken en lijn en staaldraad doorknippen.

 

De Multifunctionele onthaaktang...

 

De tang is gemaakt van topkwaliteit ‘getemperd en gesmeed koolstofstaal’ en is voorzien van een comfortabele anti-slip handgreep. Door de anti-roest behandeling is ook deze tang zowel in zoet als zout water te gebruiken.

 

Kijk voor een overzicht en prijzen op de Visdeal website.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.