Prijsvraag en kans op voordeel bij Vakantiepartner Denemarken

28 november 2017 | Redactie

Ook dit jaar staat Vakantiepartner Denemarken weer op de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs. Standhouders Rob Puijk en Tamara Visser zullen tijdens de beurs de bezoekers complete informatie geven over sportvisvriendelijke accommodaties in Denemarken en over sportvissen voor zowel zoet- als zoutwater. Bovendien weten Rob en Tamara alles te vertellen over het eiland Funen.

 

 

Echte Denen

Dit jaar zijn er ook weer ‘echte’ Denen op de beurs. Færgegårdens Camping uit Spodsbjerg op Langeland is persoonlijk aanwezig op de stand van Vakantiepartner Denemarken om Langeland en de regio te promoten. Op de beurs maak je kans op een vakantiecheque van Feriepartner MOB t.w.v. 200 euro en een clinic op zeeforel. Deze prijs is ter beschikking gesteld door Seatrout Funen! Wat moet je doen? Mail je antwoorden op onderstaande vragen naar tamara@feriepartner.dk of vul het formulier in op de stand in Utrecht en maak kans op deze geweldige prijs!

 

De vragen bij de foto luiden als volgt:

1: Hoeveel loodkoppen staan er op de foto?

2: Wat is het totaalgewicht van de loodkoppen?

 

 

Tijdens de Hengelsportbeurs worden ook drie exemplaren van 117 Fine Fishing Spots van Seatrout Fyn verloot. Maak extra kans op de Seatrout Guide door je naam en emailadres achter te laten op de beursstand. De winnaar wordt op 5 december bekend gemaakt!

 

 

Wie Denemarken zegt, zegt zeeforel!

 

Vakantiepartner Denemarken

Vakantiepartner Denemarken verhuurt vakantiehuizen-  in het bijzonder aan sportvissers en families. De sportvisvriendelijke vakantiehuizen beschikken alle over ruime vriezers en visschoonmaakplaatsen en liggen vlakbij het water. Sportvissers kunnen met al hun vragen over bootverhuur, charterboten, visvergunningen en de juiste visstekken terecht bij visgids Rob en Tamara.

 

 

Voor een zacht prijsje huur je al een prachtig vakantiehuis in Denemarken...

 

Bruinvis

Naast het vissen biedt Denemarken ook ontzettend veel leuke bezienswaardigheden zoals Legoland, het Egeskov Kasteel, het bruinvis ‘dolfinarium’ Fjord&Baelt in Kerteminde, avontuurlijk bridgewalking, het Deense spoorwegmuseum in Odense en nog veel meer.

 

 

En dit zijn alleen nog maar de aanbevolen zeeforelstekken rond Funen...

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.