Visservice blikt vooruit naar Vevang 2018

14 november 2017 | Redactie

Reisbureau Visservice heeft de plannen voor 2018 alweer klaar en de sportvissers die geboekt hebben voor hun visreis naar het Noorse Vevang bij Reier Groot, kunnen in het voorjaar op een meeting in Zaandam op een gezellige avond bij LIV Outdoor worden bijgepraat.

Een fraaie heilbot op lichter materiaal...

 

LIV Outdoor

Op deze avond zijn alle deelnemers voor de 2018 reizen uitgenodigd op de koffie. Bij LIV Outdoor speelt de hengelsport ook een grote rol, want deze zaak heeft een prima hengelsportafdeling die alle disciplines bedient. Met de eigenaar is afgesproken dat hij een superaanbieding  zal geven op deze avond en vooral qua molens zal dat een welkome actie zijn. Alle materialen voor de visreis zullen hier dus ook verkrijgbaar zijn.

 

Platvissen in alle soorten en formaten...

 

Visservice

Visservice gaat regelen dat Zeehengelsport-auteur John Willems van Visling.nl  weer een workshop geeft in het fileren van vis. Voor elke bezoeker zal er aan het eind van de workshop een zakje filets klaarliggen om mee naar huis te nemen. Voorgaande jaren vond men dat erg leuk en leerzaam, en het is natuurlijk een mooie voorbereiding voor Noorwegen.

 

Deze avond bij LIV Outdoor (Stormhoek 24 in Zaandam) is gepland op woensdag 14 maart 2018 en begint om 19 uur. Zet hem alvast in je agenda!

 

Meer informatie? Kijk op www.visservice.nl

 

Met een zeewolf mag je altijd thuiskomen...

 

 

 

 


 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.