Bomvolle Hengelsport- en Botenbeurs: nog drie weken geduld

09 november 2017 | Redactie

Met nog zo’n drie weken te gaan, is de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht helemaal volgeboekt. Met ruim 160 stands belooft het een topbeurs te worden. Er is een interessant en gevarieerd programma, dus bestel op tijd kaarten online met 25% korting en je parkeerkaart met 50% korting! In de tussentijd draait de Facebook-pagina van de Hengelsport- en Botenbeurs op volle toeren met het verwerken van de acties waarbij al prachtige prijzen worden weggegeven zoals goodiebags ter waarde van 75 euro, shoptegoed van 100 euro en andere prachtige prijzen, aangeboden door de standhouders. 

Bestel nu online je kaarten met veel korting op entree en parkeren…

 

Veel primeurs

Wie de rubriek ‘Nieuws’ op de website www.hengelsportbeurzen.nl bekijkt, kan al zien dat er enorm veel primeurs zijn in Utrecht en dat die nieuwtjes mooi verspreid zijn over alle disciplines met fraai nieuw kunstaas, prachtige nieuwe boten en fishfinders, en talloze karperprimeurs. Ook de vliegvissers, zeevissers en witvissers komen ruimschoots aan hun trekken in de Jaarbeurs. Klik hier voor een overzicht van alle deelnemers. 
 
Bomvolle hengelsport-en-botenbeurs 02
De opening van de beurs is dit jaar iets minder tropisch, maar wordt wel door Klaas van der Eerden verricht…

 

Ed & Marco

De drie beursdagen op 1, 2 en 3 december 2017 zijn volgepland met activiteiten van standhouders, verenigingen en organisaties. Alle dagen is er voor de jeugd wat te halen als je er vroeg bij bent. Want zoals bekend, kunnen de eerste 350 kinderen t/m 16 jaar een gratis Mitchell-hengel krijgen. Weet je ook dat de jeugd t/m 13 jaar gratis naar binnen mag onder begeleiding? Kinderen kunnen zich prima vermaken op de beurs met onder meer de Casting Combat-oefenbaan van Groot Rotterdam en het Stekkie-jeugdparcours en jeugdplein van Sportvisserij Nederland, waar je onder meer leert rigs knopen, een fotoworkshop kunt volgen of op de drilmachine uit je dak gaan. Diverse standhouders hebben activiteiten voor de jeugd, zoals kunstvliegen binden. Vergeet niet bij de entree de Stekkie-deelnamekaart te vragen. En vergeet natuurlijk ook niet met Ed Stoop of Marco Kraal op de foto te gaan! 

 

Bomvolle hengelsport en botenbeurs 03

Voor de kids is er enorm veel te beleven…

 

Reisbureaus en visaccommodaties

Ook voor de beste visreizen en -accommodaties ga je naar de Hengelsport- en Botenbeurs. Uiteraard staat Cordes Travel weer op de beurs met hun machtige stand met drie grote 42’ HD tv’s waar zij de mooiste beelden afspelen uit hun buitenlandse reisaanbod in twaalf landen. Ook VVP Verhuur in Vinkeveen heeft een prima vislocatie voor groepen, met of zonder eigen boot. Bij Catfish Camp Caspe staat vissen in een prachtig Spaans landschap van steile rotsoevers of glooiende velden op de vissoort die je het liefst vangt centraal, of dat nu meerval, karper of snoekbaars is. Wicklow Boat Charters (Vissen in Ierland) brengt je naar de beste zeestekken en adviseert wedstrijdvisser Kit Dunne hoe u allerlei haaiensoorten kunt vangen. Ook Vakantiepartner Denemarken, P&S Visreizen, Roned Spanje en Tight Lines worden weer vertegenwoordigd. Voor meer informatie kijk op de deelnemerslijst: http://hengelsportbeurzen.nl/deelnemerslijst.

 

Bomvolle hengelsport en botenbeurs 04

Het zal je maar gebeuren, een weekje Noorwegen omdat het winnende lot op jouw online bestelde entreekaartje staat…

 

Karperkoorts

Op CarpSquare zal het de hele dag druk blijven met maar liefst 4000 m² aan standhouders die allemaal op de geliefde karper gericht zijn. Hier kun je alle flavours en geuren van boilies vergelijken, voerbootdemonstraties bekijken (en zelf uitproberen), bivvy’s bekijken, hengels uitproberen en beetmelders vergelijken. Er zijn veel groothandels die hun producten voor 2018 al hebben staan en dat graag willen tonen! Bovendien zal een groot deel al verkrijgbaar zijn bij de aanwezige winkeliers. De karperkoorts stijgt!
 

Bomvolle hengelsport en botenbeurs 05

Meervalvissen in Nederland of Spanje…

 

Lezingen van cracks

Speciale aandacht dit jaar voor de lezingen, waarbij zeer interessante voordrachten zullen plaatsvinden van tal van cracks zoals: Bertus Rozemeijer (roofvis), Marco Kraal (meerval 2.0), Jan van de Bovenkamp (witvis), Dietmar Isaiasch (roofvis - back to the roots), Robert Paul (roofvis) en Oscar De Leuw (streetfishing). Voor karper zijn er Michiel Pilaar en Pieter van de Werfhorst. Hier kun je de kunst afkijken en alles vragen over de visserij die je voorkeur heeft.

 

Bomvolle hengelsport en botenbeurs 06
Leerzame lezingen…

 

Totale beleving

De ‘totale beleving’ van de Utrechtse beurs spreekt veel sportvissers aan. Er is informatie en vertier voor jong en oud en bovendien gelegenheid om rustig bij een lekker broodje en een drankje de laatste vangstgegevens uit te wisselen en de plannen voor nieuwe vangsten en avonturen met elkaar te bespreken. Zien wij jou ook in Utrecht? De beurs is op 1, 2 en 3 december dagelijks van 10 tot 17 uur geopend!

 

Bomvolle hengelsport en botenbeurs 07
Op reis met Cordes Travel…

 

Bestel online! 

Bestel je je ticket online, dan profiteert u van vele voordelen. Op een online ticket bespaart u maar liefst 3 euro én u maakt kans op een visreis voor vier personen naar Noorwegen t.w.v. € 3000,- aangeboden door CordesTravel en PENN. Daarnaast kunt u online profiteren van een fikse korting (50%) op een parkeerkaart. Mensen die voor 1 december online hun tickets bestellen, maken daarnaast ook kans op een Yam-rubberboot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. € 850,-!  

Bomvolle hengelsport en botenbeurs 08

Op de foto met Ed en Marco…

 

Laatste nieuws

Dus je weet het: bezoek de Hengelsport- en Botenbeurs als je van sportvissen houdt. Deze wordt drie dagen lang gehouden in de Jaarbeurs Utrecht op vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017. Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur.

 

Belangrijke websites voor het laatste nieuws: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl en de Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare en Predatorsquare
 

Klik hieronder voor een impressiefilmpje van de beurs van vorig jaar.


 

Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.