De spotlights op diverse attractieve zoute viswedstrijden

10 november 2017 | Redactie

Deze vrijdag zetten we niet één specifieke wedstrijd in de spotlights van de Aanbevolen wedstrijd van de Week, maar richten we de schijnwerpers op diverse attractieve wedstrijden. Daaronder een bijzondere strandwedstrijd voor het goede doel, de door de Vlaamse visclub Het Loze Vissertje Maldegem (LVZ) op zaterdag 2 december as. te organiseren Open Charity 2017 aan de bekende Zeeuws Vlaamse stranden van Cadzand en Nieuwvliet.

 

Net als vorig jaar zal 25% van alle ontvangen inschrijfgelden voor deze wedstrijd ten goede komen aan het Kinderkankerfonds. Daarbij geldt verder het in onze Lage Landen wat minder ingeburgerde principe van ‘The winner takes it all’. Dat houdt heel simpel in dat er slechts één prijs te verdienen valt en die bedraagt dan ook € 1.000,00 contant.

 

Er wordt op zaterdag 2 december as. van 13.00 tot 19.00 uur gevist aan het bekende strandparcours van Cadzand & Nieuwvliet. De wedstrijdkaarten dienen voorafgaande aan de wedstrijd tussen 8.00 en 12.00 uur te worden afgehaald in Café In de Buitenlust nabij de molen in Cadzand.

 

Het inschrijfgeld voor deze bijzondere wedstrijd bedraagt € 30,- per persoon en dat bedrag dient vóór 15 november as. te zijn betaald op rekeningnummer BE90 1043 7376 8632 - BIC NICABEBB t.n.v. HLV Open Charity 2017.

 

Voor nadere informatie over deze strandwedstrijd:

 

De spotlights op diverse attractieve zoute viswedstrijden 02

 

Voor nadere informatie over het Kinderkankerfonds:


De spotlight op diverse attractieve zoute viswedstrijden 03

 

De spotlights op diverse attractieve zoute viswedstrijden 04

 

Sinterklaaswedstrijd HSV De Snoek

HSV De Snoek uit Wieringen organiseert in samenwerking met Shimano en Nipro Hengelsport uit Sint Maarten op zondag 3 december as. weer de traditionele Sinterklaas Zeeviswedstrijd aan het strand van Groote Keeten in de kop van Noord-Holland.

 

Vissen vanaf ca. 9.30 tot 13.30 uur bij afgaand tij in drie vakken. Alle aassoorten zijn toegestaan, met uitzondering van zachte krab.


Verzamelen vanaf 7.30 uur in Dorpshuis ‘Kolfweid’ aan de Jewelweg 7 c - 1759 HA Callantsoog, alwaar na de wedstrijd ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden. En zoals dat al vele jaren gebeurt, zal in dit Dorpshuis ook de Goedheiligman zijn opwachting maken. Gelieve er rekening mee te houden dat in het Dorpshuis géén pinapparaat aanwezig is.

 

De prijzentafel bestaat uit diverse felbegeerde strandhengels van Shimano en wordt verder aangevuld met boodschappenmanden.

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per persoon - korpsen à 5 vissers € 15,- extra.
Inschrijven kan tot 1 december as. telefonisch via tel. (0223) 634856 of per mail aan ottenscees@gmail.com

         

De spotlights op diverse attractieve zoute viswedstrijden 05

 

Vooraankondiging Dutch Yuki Masters 2018

Inmiddels komen er ook al de nodige vooraankondigingen binnen van grote nationale en zelfs ook internationale wedstrijden die komend jaar op de kalender staan, zoals die van de op 21 en 22 april 2018 op het strand van Noordwijk te houden tweedaagse wedstrijd om de Dutch Yuki Masters 2018.

Vanzelfsprekend is het wachten nog op verdere actuele informatie, maar als je zeker wilt zijn van deelname, is het officiële inschrijfformulier nu alvast aan te vragen via info@ahoy-hengelsport.nl

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

De spotlights op diverse attractieve zoute viswedstrijden 05

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.