Strandvissen in Wenduine met Jurgensweb

03 november 2017 | Redactie

Nu het einde van het jaar zo zachtjes aan alweer begint te naderen, zitten de grote nationale wedstrijden aan onze stranden er zo’n beetje op. Regionaal zijn er de komende weken her en der nog leuke wedstrijdjes, zoals deze op zaterdag 25 november as. door Jurgensweb Zeehengelsportvereniging te organiseren open strandwedstrijd in het Vlaamse Wenduine.

 

Deze wedstrijd wordt gehouden om zoveel mogelijk leden van deze actieve zeevisclub in een ontspannen sfeer met elkaar te laten vissen en wordt dan ook afgesloten met een feestelijk souper. De wedstrijd is echter ook toegankelijk voor vissers die (nog) geen lid zijn.

 

Er wordt van 9.00 tot 15.00 uur gevist aan het parcours bij de Watertoren van Wenduine. De organisatie is tot acht uur aanwezig aan de weg nabij de helling. Er wordt gevist op maatse vis en voor deze wedstrijd is de minimummaat voor gul (kabeljauw) gesteld op 35 cm. Vissen waarvoor géén wettelijke minimummaat geldt, tellen ook mee. Na afloop dient de vangst ter weging worden aangeboden in Clublokaal Bistro De Perse, waar vervolgens ook de prijsuitreiking en het feestelijke afsluitende souper zullen plaatsvinden.

 

INSCHRIJVING

Deelname aan deze open wedstrijd staat vrij voor iedereen en het inschrijfgeld voor clubleden die zowel willen vissen als willen deelnemen aan het aansluitende souper bedraagt € 30,- per persoon. Wil je alleen aan de wedstrijd deelnemen, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Leden betalen dan € 10,- en de vrije deelnemers betalen € 15,- p.p. Niet-leden kunnen slechts aan één wedstrijd per jaar deelnemen. De leden van Jurgensweb zijn verzekerd en de vrije deelnemers doen mee op eigen risico. 

 

Voorinschrijving per e-mail is verplicht: jurgens.web@telenet.be
Vooraf betalen op het wettelijk rekeningnummer: BE77 7310 1873 7442 - IBAN: KREDBEBB o.v.v. ‘wedstrijd Wenduine 25 november – wedstrijd en/of diner.

 

Voor nadere informatie, klik op onderstaand logo.

 

strandvissen in Wenduine met Jurgensweb 03

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Strandvissen in Wenduine met Jurgensweb 03

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. 

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) naar redactie@publishinghouse.nl
 


Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.