Supercatch Power Surf: met Lowriders afgebouwd

10 oktober 2017 | Redactie

De Supercatch strandhengels zijn mooi afgewerkte en goed strak en licht in gewicht. De twee hengels die onder eigen naam zijn uitgebracht in een serie van boothengels en strandhengels, staan in de winkel in Sint Willebrord uitgestald in een 420 en 450 cm versie.

Driedelig met witte top…

 

Supercatch 

Deze twee uitvoeringen onder de naam ‘Supercatch Power Surf’ zijn ideaal voor Laaglandse omstandigheden om vanaf strand, dijk, pier (staketsel) en basalt de Noordzee-, Wadden- of Scheldevis mee te lijf te gaan. Zowel de 420 als de 450 versie hebben een werpgewicht dat tussen de 100 en 200 gram aankan. 
 

Supercatch power surf 02
Voorzien van Lowrider ogen…

 

Lowrider

Tevens zijn deze hengels voorzien van Lowrider ogen, die samen met de strakke blank zorgen voor een grotere werpafstand. Deze Lowrider ogen zijn beter bestand tegen een stootje en geleiden de lijn zonder haperen en met geringe weerstand.  De hengels zijn afgewerkt met een duidelijk zichtbare witte top voor de nachtelijke visserij. 

 

 

Supercatch power surf 03

 

Sint Willebrord 

De Supercatch Power Surf hengels zijn te bezichtigen en vast te houden in Sint Willebrord bij Supercatch, waar je als zeevisser sowieso volledig aan je trekken komt. Een mooie ‘aanlegplaats’ wanneer je vanuit het binnenland naar de Zeeuwse delta of Noordzeestekken rijdt, om even vers aas en de laatste materialen in te slaan.

 

Supercatch power surf 04
Een mooie strandstok voor de Noordzee en Zeeuwse delta…
 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.