Tackle Specialist Antwerp: voor zeevissers die verder willen

17 september 2017 | Redactie

Zeevissers die nét een stapje verder willen in hun sport en materialen zoeken die daarbij gelijke tred houden, doen er verstandig aan om eens aan te kloppen bij Tackle Specialist Antwerp. Deze zaak in tophengels, reels en onderdelen levert voor de surfcasters en specialisten de juiste spullen. Eigenaar Erik Opdebeeck kent de klappen van de zweep en geeft de juiste service en adviezen.

 

Fraaie Zzeta parts en onderdelen als sideplates en slingers…

 

Tackle Specialist Antwerp

Dat bij deze exclusieve zaak in Antwerpen hengels als Zziplex en Diamond over de toonbank gaan, zal niemand verbazen als het om superieure kwaliteit gaat. Deze merken vormen al jaren een buitencategorie bij het strandvissen en surfcasting. Maar met een superhengel ben je er nog niet. De molen of reel die erbij hoort is even belangrijk om de afstanden te halen die je uit deze materialen kunt krijgen. Als derde is de man of vrouw die deze combinatie bedient natuurlijk net zo belangrijk, maar de technieken van het werpen kun je natuurlijk leren.

 

 

De Diamond Vanadium 420 LR Match…

 

DSF kampioen

Als specialist in werpen, materialen en tunen van het materiaal is Erik Opdebeeck je van dienst. Als zeehengelaar pur sang en met meer dan 40 jaar ervaring met het zeevissen en de castingsport bij de  Belgische Surfcasting Club (hij won zilver en brons op WK’s met het Belgisch team en won vijfmaal het Nederlands castingkampioenschap (DSF kampioen), ben je op het juiste adres bij het zoeken naar de juiste hengel of een superreel of specifieke tuningsonderdelen voor de werpreel.

 

 

The Rocket Reel Company

Tackle Specialist Antwerp verdeelt alle exclusieve topmaterialen (frames, spoelen, magneetkits) van Zzetatuning uit Italië en de materialen van The Rocket Reel Company; van Rocketfuel olie voor speciale spoelen, lagers, hendels tot een complete reel. Als verdeler van Zziplex hengels en Diamond tophengels weet je zeker dat je hier moet zijn en nergens anders. Voor Zziplex beschikt Tackle Specialist Antwerp over de uitvoeringen TRC, M427, Bullet, M4Evo, HST, HSM,  M4 Hi Flex Match, Profile-reeks, Primo Match, Bass plugger en de Uptide boothengels.

 

Meer weten? Kijk op de webshop of downloadt de catalogus. Voor informatie e-mail je naar tacklespecialistantwerp@gmail.com 

 

 

Exclusieve onderdelen van Zzetatuning uit Italië...


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.