Duizenden ‘vlieguren’ met Yamaha

13 september 2017 | Redactie

Al enkele tientallen jaren is Yamaha een van de weinige merken die met zijn buitenboordmotoren een lange geschiedenis opbouwde dankzij de beroemde duurzaamheid van de motoren. Ook in de Nederlandse hengelsport kon je bij het zeevissen en bootvissen het merk met de drie stemvorken vaak tegenkomen achter andere visboten. De tijd heeft niet stilgestaan, en Yamaha heeft niet stilgezeten, want de line-up aan bb-motoren is vandaag de dag nog even indrukwekkend. Luister maar naar de ervaringen van de gebruikers…

Eén Yamaha-motor op je visboot is natuurlijk ook mogelijk…

 

Yamaha

In de hengelsport is Yamaha sowieso geliefd. Dankzij het variabel trolling systeem (VTS) kun je op de Yamaha bb-motoren als sportvisser extra profiteren van de instelbare snelheid bij het slepen met kunstaas. Deze ‘automatische piloot’ neemt je veel werk uit handen zodat je kunt blijven focussen op het vissen. Maar Yamaha is natuurlijk niet alleen bekend vanwege dit VTS systeem. Duurzaamheid kleeft als een sticker op het Japanse merk en moderne technische aanpassingen als het Shift-Dampener-System (geen hinderlijke ‘klik’ meer) en Drive-By-Wire kom je ook tegen in de line-up.

Duizende vlieguren met Yamaha
Duizenden visuren en vlieguren…

 

Duizenden vlieguren

Op de huidige state-of-the-art modellen vind je bovendien vooruitstrevende toepassingen die de verhouding tussen power en zuinigheid optimaal maken, inclusief zeer hoge gewichtsbesparingen door materiaalgebruik en bijvoorbeeld de constructie van enkelvoudige nokkenassen in plaats van dubbele. Tel daarbij op dat het merk het hele scala aan beschikbare bb-motoren van 2,5 tot 350 pk up-to-date heeft gemaakt voor de milieu-eisen van 2017, en je weet  dat je altijd goed zit. In het fraaie promotiefilmpje komen bovendien de ervaringsdeskundigen aan het woord die dankzij enkele duizenden ‘vlieg-uren’ met hun Yamaha’s weten waarover ze praten, van watertaxi-bestuurders tot aan schippers van vischarterboten.

Klik hieronder om de promotiefilm te bekijken.

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.