Nieuwe Manager Benelux Mercury

12 september 2017 | Redactie

Vorige week is Bram Dreschler gestart als Country Manager Benelux bij Mercury. Hij zal alle verkoop-, distributie- en service-activiteiten binnen de Benelux leiden, en de marktpositie voor alle Mercury Marine producten versterken en verder uitbouwen.

 

Geen onbekende in de hengelsport...

 

Mercury Marine

Bram Dreschler is niet nieuw in de wereld van de watersport en benzine- en dieselmotoren: hij heeft een commerciële achtergrond met twintig jaar ervaring in verkoop, ontwikkeling van verkoopkanalen en algemeen management, ingewonnen bij Volvo, Honda en recentelijk Cummins. Mercury speelt een belangrijke rol in de watersport en bij het bootvissen. De buitenboordmotoren van het merk zijn geliefd bij zeevissers en roofvissers. Het merk is de grootste fabrikant ter wereld van recreatieve aandrijfmotoren.

 

 

Bram Dreschler, nieuw bij Mercury Marine...

 

 

 

MotorGuide

Toonaangevende merken onder Mercury zijn onder meer Mercury- en Mariner-buitenboordmotoren, Mercury MerCruiser-hekaandrijvings- en -binnenboordmotoren, MotorGuide-elektromotoren, Mercury-schroeven, Mercury-opblaasboten, Mercury SmartCraft-elektronica, scheepsonderdelen van Attwood, Land 'N Sea-distributie van scheepsonderdelen en Mercury- en Quicksilver-onderdelen en -oliën.

 

Kijk hier voor meer informatie over Mercury

 

 

 

 

 

 

 

                


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.