Eigen merk zeehengels bij Supercatch

11 september 2017 | Redactie

Supercatch uit St. Willebrord heeft sinds kort een eigen merk boot- en strandhengels in huis. Dankzij een grote inkoop heeft eigenaar Mario hengels van eigen merk laten maken, zonder tussenhandel, zodat het voordeel vooral bij de klant ligt. Het gaat natuurlijk om strandhengels en boothengels voor de zeevissers bij deze hengelsportzaak die al zo goed is voorzien van zeevismaterialen. 

Een mooie aanwinst voor het arsenaal aan zeehengels bij Supercatch…

 

Supercatch

De eigenaar is duidelijk in zijn sas met de nieuwe aanwinsten. “De afgelopen paar jaar zien we voor iedereen alle kosten flink oplopen en soms is het gewoon niet leuk meer een nieuwe aanschaf te doen,” aldus Mario. “Ik vind de hengels echt top gelukt, heel netjes afgewerkt en heel geschikt voor het overgrote publiek. Het zijn geen hengels speciaal bedoeld voor de meest verwende wedstrijdvisser, maar gewoon echt hele leuke goede stokken voor een ‘super(catch)’ goede prijs!”

 

Witte top

De boothengels zijn 240 meter lang en hebben een werpvermogen van 150 tot 300 gram. Ruim voldoende om overal in Nederland te gebruiken. De top is net wat gevoeliger waardoor aanbeten goed te zien zijn. Voor de nachtelijke visserij zijn ze voorzien van een duidelijk zichtbare witte lak.
De prijs van deze stokjes komt op € 35.00.
 

Eigen merk zeehengels bij Supercatch

Eigen merk zeehengels bij Supercatch

Mooi afgewerkte stokken voor een mooi prijsje…

 

Low Rider

De strandhengels zijn te krijgen in 420 en 450 meter. Deze hebben een werpvermogen tot 200 gram. Deze stokken zijn voorzien van Low Rider ogen, die wat duurzamer zijn dan normale ogen. Hiervan is de ring niet zo snel te beschadigen bij stoten of vallen. Mario: “De hengels zijn qua verkoopprijs behoorlijk strak, dit houdt in dat er een goede afstand mee is te gooien en je kan deze stokken gewoon echt overal gebruiken tijdens alle omstandigheden. Ook deze hebben een duidelijk zichtbare witte top voor het nachtvissen. De 420 komt op € 89.99 en de 450 op € 94.99. Beide stokken zijn een perfecte aanvulling voor het assortiment in onze winkel.”

Eigen merk zeehengels bij Supercatch

Onmiskenbaar Low Rider ogen…

 

Facebook

Voor liefhebbers valt er ook wat voordeel te behalen. Deel je het bericht over de hengels op Facebook, en kom je in de maand september één of meerdere stokken aanschaffen, dan krijg je bij aankoop van 1 stok €10 korting en bij aankoop van twee of meer stokken € 15 korting per hengel.


Eigen merk zeehengels bij Supercatch
 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.