Grote vrije strandviswedstrijd bd store Middelburg

08 september 2017 | Redactie

Deze vrijdag de spotlights van de Aanbevolen Wedstrijd van de Week op een grote strandviswedstrijd die onder de oude naam ‘Brammetje Dump’ al decennia lang zoute wedstrijdvissers vanuit het gehele land én vanuit Vlaanderen naar de stranden van Walcheren trekt…

 

De bekende speciaalzaak bd store Middelburg organiseert deze grote vrije viswedstrijd samen met de Eerste Goese Hengelsportvereniging (EGHV) op zondag 29 oktober as. aan het strand van Domburg. Deze wedstrijd gaat vooral een gezellig evenement worden, waaraan uitdrukkelijk ook deelgenomen kan worden door minder ervaren vissers. Om dat wat eenvoudiger te maken, kan op verzoek worden ingeschreven op zogenoemde bisnummers, zodat het mogelijk is om naast een vriend of bekende te vissen en een ervaren wedstrijdvisser op die manier een minder ervaren deelnemer onder zijn/haar hoede kan nemen.

Er wordt van 10.30 tot 14.30 uur gevist in drie vakken aan het bekende parcours de Zeven Golven in Domburg. De gevangen vis wordt direct gemeten en telt mee vanaf 10 cm. Alle aas is vrij, met uitzondering van zachte krab.  

 

De prijsuitreiking zal rond 17.00 uur plaatsvinden in Café Kasteel van Batavia te Westkapelle. De prijsverhouding is 1 : 3 en naast de ere-prijs voor de algemeen winnaar, worden ook de beste drie jeugddeelnemers in het zonnetje gezet. Voorafgaande aan de prijsuitreiking is er bovendien een grote tombola met prachtige prijzen.

(Studio: de hierboven rood gemarkeerde namen en bedrijven graag linken aan respectievelijk:

 

Deelnemen?

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon en op de wedstrijddag zelf kan nog worden ingeschreven in Café Kasteel van Batavia te Westkapelle, alwaar vanaf 8.30 uur de plaatskaarten dienen te worden opgehaald.
Voorinschrijving (bisnummers alléén op voorinschrijving!) is mogelijk in de winkel van bd store aan Achter de Houttuinen 34 te Middelburg, tel. (0118) 625600 of per e-mail: info@eghv.nl of info@bdstore.com

 

Grote vrije strandviswedstrijd bd store Middelburg

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Grote vrije strandviswedstrijd bd store Middelburg

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die nu een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.