Boek je ticket voor de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht

07 september 2017 | Redactie

De voorbereiding van de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht is in volle gang. Op een oppervlakte van circa 20.000 vierkante meter staan dit jaar ruim 160 standhouders uit heel Europa van vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017 in de Jaarbeurs. Via de website www.hengelsportbeurzen.nl zijn nu alvast de toegangskaarten te bestellen met een korting van 25 %. Daarbij maak je kans op een geheel verzorgde visreis voor vier personen naar Noorwegen ter waarde van 3000 euro.

 

Op 1, 2 en 3 december 2017...

 

Hengelsport- en Botenbeurs

De zestiende  editie van de Hengelsport- en Botenbeurs 2017 in de Jaarbeurs belooft weer een groot spektakel te worden met deelname van belangrijke spelers in de hengelsport, topvissers, demonstraties en te winnen prijzen. Al enkele jaren is de Hengelsport- en Botenbeurs het toonaangevende platform voor sportvissers. Een gezellige happening voor jong en oud, en daarnaast dé plek om de nieuwste hengelsportproducten te zien op gebied van roofvis, karper, witvissen, zeevissen en vliegvissen, en natuurlijk veel aandacht voor visboten.

 

 

Het zal je maar overkomen...

 

Gratis hengels

Ook dit jaar worden de kinderen weer in het zonnetje gezet. De eerste 300 kinderen krijgen bij binnenkomst een gratis hengel! Reden genoeg om ook de kinderen mee te nemen, zeker omdat ze tot en met 12 jaar (onder begeleiding) gratis naar binnen mogen.

 

 

Cordes Travel

Er valt genoeg te zien maar ook te winnen. Wat te denken van een gratis visreis naar Noorwegen! Cordes Travel en Penn bieden in samenwerking met de Hengelsport- en Botenbeurs deze visreis t.w.v. 3000 euro aan. Met gratis gebruik van accommodatie en een visboot ter plekken bij Havferie bij Bergen (N). De winnaars krijgen van Penn een prachtige hengel met molen mét gevlochten Spiderwire-lijn. Zeevissen tussen de fjorden en open zee, vissen op pollak, koolvis, kabeljauw, leng, lom en vele andere prachtige soorten vis. Die prijs zal maar op jouw ticketnummer vallen, dus boek alvast je tickets online!

 

Dus noteer even in de agenda: Hengelsport- en Botenbeurs 2017 in de Jaarbeurs Utrecht van vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017. Openingstijden: dagelijks 10:00-17:00 uur. Boek je tickets alvast met korting en kans op een gratis visreis.  

 

Meer info op de website www.hengelsportbeurzen.nl  en op de Facebookpagina’s Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare.

 

 

 

 

Spektakel voor jong en oud...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.