Onvergetelijk Mexicaans speedjiggen

06 september 2017 | Redactie

Opnieuw een visreis waar je als roofvisser en zeevisser op groot wild je vingers bij aflikt. Visreis.nl gaat in 2018 van 29 oktober t/m 6 november met minimaal acht en maximaal twaalf vissers het avontuur tegemoet in het Mexicaanse Puerto Aventuras.

 

 

 

Onvergetelijk Mexicaans speedjiggen

Met gratis fotoboek

 

Mexico

Grote vis vangen bij lekker weer vanuit een comfortabel verblijf, dat klinkt als een droom of een illusie, maar niets is minder waar. Visreis.nl organiseert de unieke reis in samenwerking met Wout van Leeuwen en gaat ervoor zorgen dat dit een onvergetelijk avontuur wordt. De reis is zoals gezegd van 29 oktober t/m 6 november 2018 en inschrijven kan tot medio april 2018. Vol is vol!

 

Onvergetelijk Mexicaans speedjiggenOK

 

Visreis.nl

De reis bestaat onder meer uit een eerste bijeenkomst bij Wout Van Leeuwen in augustus 2018; Nederlandstalige begeleiding van Visreis.nl en Wout Van Leeuwen ter plaatse; ruime 4- en 6-persoons woningen met tweepersoonskamers met eenpersoonsbedden ; boten van ruim 7 meter en 100+ pk motor, maximaal drie vissers per boot, 1 kapitein en 1 begeleidingspersoon per boot; een persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer en een afsluitend diner met prijsuitreiking.
 

Amberjacks

Roberto Navarro is een van de lokale kapiteins. Hij is bekend om zijn goede vangsten en kennis van het lokale water. Hij neemt de gasten mee naar de beste stekken op jacht naar de grote amberjacks, groupers en barracuda’s.

Klik hier om een mooie film teaser te zien over de visserij!
 

Materiaal

Als materiaal is een korte flexibele jighengel tussen 1.60 en 1.80 meter met 100 tot 300 gram werpgewicht prima. Op die hengel komt een molen met een slip van 20+ kilo. De Dyneema lijn moet rond de 30 kilo breekkracht hebben en voorzien zijn van een fluorocarbon leader van 100+ lb  van ongeveer 100 tot 150 cm lengte. Er wordt gevist op een diepte rond de 100 meter dus zorg voor een minimale hoeveelheid van 300 meter Dyneema op je spoel, maar meer is altijd beter.

 

Onvergetelijk Mexicaans speedjiggen

 

Speedjigs

De speedjigs variëren in gewicht van 100 tot 300 gram en de betere kleuren zijn zilver, blauw, roze en groen. Zorg dat je rond de 15 jigs per persoon meeneemt. Zo af en toe komt het voor dat een haai of ander gespuis dwars door de fluorocarbon heenbijt en je de jig kwijt bent. Een alternatief hiervoor is om er een kort stuk (20 cm) staaldraad voor te zetten.

 

De prijs voor deze reis is € 1.395,- per persoon. Individuele inschrijvingen zijn mogelijk.

Klik hier voor alle details over deze reis, zoals de vliegreis, materialen en het verblijf in Puerto Aventuras op de website van Visreis.nl.
 

Onvergetelijk Mexicaans speedjiggen

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.