Vissen voor het Goede Doel

01 september 2017 | Redactie

Op zaterdag 28 oktober as. organiseren HSV De Brittenburg en Hengelsport Overrijn aan het strand van Katwijk aan Zee weer de bekende jaarlijkse benefietwedstrijd om de ‘Piet Meijvogelbokaal’. De opbrengst van deze wedstrijd zal in zijn geheel ten goede komen aan Campagneteam Huntington.

 

Er wordt van 9.00 tot 13.00 uur in vijf vakken gevist aan het strand van Katwijk aan Zee aan de Zuid-Boulevard. Vissen met twee hengels (!) en alle aas is vrij, met uitzondering van witjes en zachte krab. De meting vindt plaats door meevissende controleurs.
Op de wedstrijddag zelf verzamelen vanaf 6.30 uur in De Mijlpaal aan de Stadhoudersdreef 22 te Katwijk.

 

Deelnemen?

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt € 15,- per persoon en koppels à vijf personen betalen € 25,- extra. Zoals altijd is er weer een mooie prijzentafel in een prijsverdeling 1 : 5.

Voor nadere informatie en inschrijving: 


Hengelsport Overrijn, tel. (071) 4012253
Piet de Baare, tel. 06-34379897
Huig Schaap, tel. 06-83218911

 

De inschrijving sluit op donderdag 26 oktober as.

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

 

Vissen voor het Goede Doel 02

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die nu een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) naar redactie@publishinghouse.nl


Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.