Inschrijving Paul Roggeman European Beach Championship geopend

22 augustus 2017 | Redactie

Deze week liepen de temperaturen weer eens lekker op en dan is de winter gelukkig even héél ver weg! Maar als je dan de eerste aankondiging voorbij ziet komen van het aan de overkant van de Noordzee te houden Paul Roggeman European Beach Championship, dan dringt het besef toch keihard door: we gaan voorzichtig weer aan de wintervisserij denken!

Initiatiefnemer en naamgever van dit bijzondere evenement, de in 2015 helaas veel te vroeg overleden ‘Belgische Brit’ Paul Roggeman.

 

Deze Jubileumeditie (25 jaar) van het Paul Roggeman European Beach Championship, wordt namelijk gehouden van 9 t/m 11 februari 2018  en de officiële inschrijving voor deze misschien wel grootste kantviswedstrijd van Europa is inmiddels alweer geopend.

 

Paul Roggeman

De Belg Paul Roggeman (zie openingsfoto) stond in 1994 aan de basis van het European Beach Championship en al snel ontwikkelde dit tweedaagse evenement zich tot de grootste vrije kustviswedstrijd van het Verenigd Koninkrijk. Helaas overleed Paul in 2015 en als eerbetoon aan hem kreeg de wedstrijd in 2016 de naam  Paul Roggeman European Beach Championship.

 

Deelnemen?

Zou je graag eens willen meedoen aan dit bijzondere evenement, weet dan dat al heel veel bekende Nederlandse en Vlaamse strandvissers je voorgingen, zoals onze vaste Zeehengelsportcorrespondenten Sjaak Verhage en Arthur van Tienen. Zij roemen stuk voor stuk de bijzondere, kameraadschappelijke sfeer van de wedstrijden en dat terwijl er toch behoorlijke belangen op het spel staan. Zo bestaat het totale prijzengeld van deze 25ste editie weer (minimaal) uit zo’n £ 30.000 en dat is omgerekend toch bijna  € 33.000. Bovendien is het in Noord-Engeland gelegen Bridlington eenvoudig met de eigen auto te bereiken via de ferry van Europoort naar Hull.

 

Voor het volledige programma, klik hier.

 

 Inschrijving Paul Roggeman European Beach Championship geopend 4

 

 

Vorig jaar gaven wij via onze site de nodige informatie over zaken als aanmelding, te boeken accommodaties etc. Deze informatie gaat grotendeels ook op voor de komende editie. Lees hier.

 

 

Wil je nu reeds boeken, klik dan op onderstaande button.

 

 Inschrijving Paul Roggeman European Beach Championship geopend 2

 

 

Wil je actief op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, volg dan de site en de daaraan gekoppelde Facebookpagina.

 

 Inschrijving Paul Roggeman European Beach Championship geopend 3


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.