Records vangen bij Cordes Travel

15 juli 2017 | Redactie

Never a dull moment bij Cordes Travel. Het visreisbureau van Linda en Raffie Cordes heeft inmiddels al zoveel sportvissers een prachtige vakantie en recordvangsten opgeleverd, dat de naam Cordes Travel staat als een huis. Het reisaanbod wordt telkens aangevuld met nieuwe bestemmingen, terwijl jaarlijks enkele bestsellers als de Penn Festivals al lang van tevoren zijn volgeboekt.

 

Het is niet alleen IJsland of Noorwegen...

 

Cordes Travel

Op vrijwel alle locaties van de reisbestemmingen zijn Raffie en Linda Cordes zelf geweest om te vissen; de accommodaties te keuren en met de betrokken instanties, gidsen en contacten de details in te vullen en afspraken te maken. En bij veel van die reizen gaan de twee ook mee als ervaren reisbegeleiders en visgidsen. En dat ze hun mannetje staan is voor alle reizigers allang geen vraag meer.

 

 

Onvergetelijke visvakanties...

 

Heilbot

In Noorwegen en IJsland  weet Cordes Travel de weg als geen ander. Enkele weken terug ving Linda Cordes hier (IJsland)  nog een pr heilbot van 180 cm en dat is een beste vis. Bij de gidsen van Cordes kwam zelfs een heilbot van 220 cm bij de boot. De afgelopen tijd werden enorme vangsten geboekt op bestemmingen als A Rorbuer, Nordskot, Rorvik, Nappstraumen, Havoysund, Vesteralen en Risoysundet, om slechts een paar toplocaties te noemen. Geen wonder dat de reizigers hier soms dagen achtereen een persoonlijk record vangen. Houd de vangstberichten maar eens in de gaten…

 

 

Heilbot is hot...

 

Penn Havoysund Festival

In augustus staat in Havoysund (Noord-Noorwegen) het Penn Havoysund Festival weer op het programma. Voor deze trip staan 46 man (!) nu al te trappelen van ongeduld om daar de strijd aan te gaan met de grote sportvissen die deze locatie rijk is.

 

 

Persoonlijke records sneuvelen...

 

Hengels huren

Wil je de trips en festivals van Cordes Travel eens bekijken, houd dan de website, maar ook Instagram  en Facebook  in de gaten voor de actuele zaken. Wist u trouwens al dat je bij Cordes ook materiaal kunt huren voor je eigen vakantie? Zoals sterke hengels, molens en hengelkokers?

 

Blijf op de hoogte en volg de vangsten op alle bestemmingen van Cordes Travel.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.