Het neusje van de zalm

13 juli 2017 | Redactie

De fraaie powerboats van Jeanneau lijken misschien niet op doorsnee visboten, maar heb je eenmaal  modellen als de Merry Fisher gezien dan weet je wel beter. Dit zijn boten van uitzonderlijk kaliber die als familieboot kunnen dienen maar voor de specialistische hengelsportfanaat het neusje van de zalm vormen…

 

Unieke vormen...

 

Hengelsport

Hou je van sportvissen, dan valt ie je meteen op bij Jonkers Yachts in het Zeeuwse Scharendijke. De Merry Fisher is een gestroomlijnde schoonheid die Jeanneau tot in de puntjes afgewerkt heeft om meerdere doelen te dienen dan alleen vissen, maar de hengelsport toch maximaal in het achterhoofd heeft gehad bij het ontwerpen van de vier modellen van de Merry Fisher die in de types 605 (595 cm lang), 695 (655 cm), 795 (743 cm) en 895 (890 cm) uitkomt.  

 

 

De kleinste telg is al een beauty...

 

Topkwaliteit

Jonkers Yachts is dealer van Linssen Yachts, Fairline Yachts, Jeanneau en Maxi Yachts, een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor service en absolute topkwaliteit. Ook voor de verkoop van motor- of zeiljachten bent u bij Jonkers Yachts aan het juiste adres, net als voor onderhoud, (winter)stalling en als aanspreekpunt voor financiering, verzekering, ligplaats en transport van uw jacht  of visboot.

 

 

 

Visruimte genoeg en fantastisch als gezinsboot...

 

Unieke vormen

Je hoeft geen door de wol geverfde schipper te zijn om het geluk op zee te ervaren en nieuwe bestemmingen aan de horizon te ontdekken. De Jeanneau modellen verleggen de grenzen van het plezier. De doordachte indeling aan boord vind je ook terug bij de Merry Fisher. De boot is prima geschikt voor vier personen en daardoor naast visboot ook als familieboot zo populair. De prachtige vormen met de voorruit en de schuivende deuren met glas in de cockpit kenmerken de unieke vormen van de Merry Fishers.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Bekijk ze in Scharendijke...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (2)

 

Redactie

Zie de pdf van een eerder in Zeehengelsport magazine gepubliceerde vaarimpressie, met de gegevens van de Nederlandse importeur: www.jonkers.org
Deze pdf hebben wij u zojuist gemaild.

Kees van der Welle

Gaarne prijzen en specificaties