Geen nachtvissen zonder goede verlichting

10 juli 2017 | Redactie

Een avondje op de tong vissen, of welke nachtelijke vissoort dan ook? Zonder goede verlichting kun je niet. Waar vroeger de stranden in de winter soms ‘leefden’ van de kabeljauwvissers met hun Petromax benzinelantaarns, daar zie je tegenwoordig de tongvissers in de zomer met hun verlichte spulletjes in donker zitten. En hoewel het aanbod aan verlichting diverser is geworden dankzij de LED-technologie, kun je nog steeds die onverwoestbare benzinelantaarns van Coleman op te kop tikken. Bij Hermans Marine in IJmuiden bijvoorbeeld is de keuze reuze.

 

De Northstar van Coleman staat scherp afgeprijsd bij Hermans Marine...

 

Coleman Northstar

Sinds 1901 heeft de firma Coleman al 50 miljoen lampen en branders gemaakt en wie weet staat er bij jou ook nog eentje in de schuur of de caravan. Ze zijn er nog steeds, en misschien wel beter dan ooit: de benzinelantaarns van Coleman. Ze hebben nu elektronische ontsteking en loodvrije benzine, maar geven misschien wel meer licht. De Northstar bijvoorbeeld (220 Watt), of de Compact Lantern (100 Watt), of de Northstar Perfect Flow (op propaan – 170 Watt); stuk voor stuk klasselantaarns voor de sportvisser.

 

 

 

Een monument van een lamp...

 

Hoofdlampen

Ook voor kleinere verlichting heeft Hermans de oplossingen, zoals gaslampen, LED-lampen en hoofdlampjes waarmee de als sportvisser je handen vrij hebt om je haak te beazen, de vis te onthaken en je gsm te bedienen om de krant te bellen wanneer je een gul van een meter gevangen hebt!

 

Natuurlijk ben je bij Hermans Marine op de Middenhavenstraat 98 in IJmuiden ook aan het juiste adres voor alle hengelsportmaterialen als hengels, molens, lood, onderlijnen en vers aas.

 

De Northstar Perfect Flow werkt op propaan en kent eveneens een gereduceerde prijs...Zowel een goede lamp voor het nachtvissen als voor de camping en in je eigen tuin...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.