Op tong in een koppelwedstrijd

07 juli 2017 | Redactie

Een van de strandviswedstrijden langs onze kust waarnaar horden strandvissers in Nederland en België jaarlijks reikhalzend uitkijken is de Tongenwedstrijd die iedere nazomer wordt gehouden aan het prachtige strand van Cadzand-Nieuwvliet. Alle reden dus om deze bijzondere koppelwedstrijd nu dus in de spotlights te plaatsen als onze Aanbevolen Wedstrijd van de Week.

 

De 12de Tongenwedstrijd vindt plaats op zaterdag 26 augustus as. aan het strand van Cadzand-Nieuwvliet en er wordt daarbij gevist van 20.00 tot 24.00 uur. De organisatie van deze grote koppelwedstrijd is in de vertrouwde handen van de zoute Belgische hengelsportvereniging Platvis Eeklo in samenwerking met de Belgische international Filip Galens, die tegenwoordig deel uit maakt van het (Nederlandse) strandvisteam Watergeus / Vercelli.

 

Op-tong-in-een-koppelwedstrijd-02

Zo’n lap scoort punten!

 

Inschrijving

Deelname aan deze open wedstrijd staat vrij voor iedereen en de inschrijfkosten bedragen € 25,00 per koppel.

Op de wedstrijddag zelf dienen de wedstijdkaarten vóór het begin van de wedstrijd te worden afgehaald in Hotel Café In de Buitenlust (bij de molen) aan de Zuidzandseweg 4, 4506 HC Cadzand-Dorp, tel. (NL)  0117 – 391388.


www.buitenlust-cadzand.nl

Voor verdere inlichtingen over deze wedstrijd, de reglementen en de prijzentafel kun je terecht bij Filip Galens, e-mail: flupken.zeevissen@telenet.be

 

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Op-tong-in-een-koppelwedstrijd-03

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die nu een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) naar redactie@publishinghouse.nl


Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.