Volg ‘Fiiish Masters The Battle’ en win een kunstaaspakket

27 juni 2017 | Redactie

Dit jaar gaan Mehmet Büyükyilmaz en Siu de Moor net als vorig jaar weer een Battle aan. Deze twee zeebaarsspecialisten willen dit keer laten zien dat ze met hun favoriete kunstaas, de Fiiish Black Minnow, ook de zoetwaterrovers kunnen verleiden. Over vier wedstrijden zullen de twee elkaar de maat gaan nemen, waarbij het publiek via Facebook een gokje kan wagen om een mooie prijs te winnen.

 

Doe mee en waag een voorspelling...

 

Europoort op 15 juli

De wedstrijden vinden plaats in de Europoort, op het Haringvliet en op de IJssel (2x). Drie keer vanuit de boot. Op 15 juli is de eerste wedstrijd op zeebaars in de Europoort. Daarna volgen wedstrijden op baars (Hellevoetsluis) en op snoekbaars en snoek (IJssel). Die laatste wedstrijd op de IJssel (grootste snoekbaars en snoek) zullen in één sessie gehouden worden.

 

Dit keer kunnen de wedstrijden ook interactief gevolgd worden en kunnen de volgers een gokje wagen en proberen te raden hoe groot de grootste vis per soort zal zijn van de dagwinnaar.

 

 

Mehmet vist in de wintermaanden wel eens gericht op snoek.

 

Gokje

Het publiek kan per vissoort een gokje doen en daarmee twee pakketten Fiiish kunstaas winnen. Noem daarbij het aantal centimeters van de grootste vis die op de bewuste dag gevangen dient te worden en de naam van de winnende deelnemer. Voor de hoofdprijs, een heel mooi Fiiish pakket, dient men het totaal aantal centimeters van de vier grootste vissoorten te noemen en de naam van de winnende deelnemer.

 

Battle

De winnaar van de Battle is diegene die alle soorten vangt. Indien niet alle soorten gevangen worden is diegene die de meeste soorten vangt de winnaar. Indien alle soorten of hetzelfde aantal soorten worden gevangen door beide deelnemers, dan telt het totaal aantal centimeters van de grootste vis per soort. Per vissoort wordt een aparte aankondiging gedaan op de website van Dé Roofvis en de zeebaarssessie ook op Zeehengelsport, waarbij men dus een dag-gok kan doen. Voor de hoofdprijs dient men op deze post óf Mehmet óf Siu te noemen met het totaal aantal centimeters gevangen vis.

 

 

De snoekbaars is Siu’s favoriete zoetwaterrover.

 

Reageer vóór 1 juli

Op zaterdag 15 juli aanstaande zal de Battle van start gaan waarbij in de Europoort op de grootste zeebaars gevist zal worden. Om in aanmerking te komen voor de hoofdprijs dient men deze post vóór 1 juli aanstaande op Facebook te delen en de uiteindelijke winnaar al te noemen met het totaal aantal centimeters van de gevangen grootste vis. Vanzelfsprekend worden ook de Facebookpagina’s van Dé Roofvis, Zeehengelsport en Fiiish Netherlands van een ‘Like’ voorzien.

 

De eerste dag-gok, op zeebaars, kan gelijk bij de deling van deze post ook geplaatst worden,  wederom vóór 1 juli aanstaande. Ter verduidelijking wordt bij de ‘comments’ een ‘voorbeeldgok’ geplaatst.

 

De sessies op andere soorten worden later in het seizoen aangekondigd waarna men weer een dag-gok kan wagen. De Battles zijn later te zien op de YouTube kanalen en de websites.

 

Ga dus nu alvast aan de slag en reageer vóór 1 juli aanstaande voor de eerste (zeebaars)wedstrijd tussen Mehmet en Siu op 15 juli in de Europoort!

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.