Wie wordt de beste Thoolse zeevisser van 2017?

20 juni 2017 | Redactie

Het wordt kort dag, maar wie op het Zeeuwse voormalige eiland Tholen woont, kan aanstaande zaterdag nog meedoen aan de Tholencup en zo meedingen naar de eretitel van de beste Thoolse zeevisser van 2017.

Adrie Aarden verdedigt namens HSV De Zeebaars de individuele Thoolse titel.

 

De drie Thoolse hengelsportverenigingen de Oosterscheldevissers, de Makreel en de Zeebaars organiseren namelijk voor de vijfde keer hun kantviswedstrijd om de Tholencup. Deze wedstrijd wordt zaterdag 24 juni as. gehouden aan de dijk bij Sint Maartensdijk en wel aan ‘de hoek van Bram’ tussen dijkpaal 966 en 969. Bij een grote deelname wordt er (ook) gevist aan de Noord of Schaapskooi. De verwachte vangsten op dit parcours bestaan uit bot, zeebaarsjes en een enkele geep. De wedstrijd wordt gevist van 15.00 tot 18.00 uur en de uitslag wordt opgemaakt volgens een omrekentabel. 

 

Deelname

Om te mogen deelnemen, dien je lid te zijn van één van de drie genoemde hengelsportverenigingen op Tholen en moet je je opgeven bij het secretariaat van je eigen vereniging. De deelnamekosten bedragen slechts € 5,- p.p. en jeugd t/m 16 jaar betaalt € 2,50. De wedstrijdkaarten kunnen van 13.00 tot 14.00 uur worden opgehaald in Café Sannies in Sint Maartensdijk, waar direct na de wedstrijd omstreeks 19.00 uur ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Er zijn prijzen voor de beste individuelen, beste vereniging van Tholen, alle jeugddeelnemers en de beste dame. Bovendien wordt er na afloop nog een gezellige loterij gehouden met mooie prijzen. Meer informatie is te verkrijgen via een van de drie Thoolse verenigingen of via www.hsvdezeebaars.nl 

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

wie wordt de beste 02

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die nu een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.