Veel vissen op tv deze zondag

20 mei 2017 | Redactie

Zelf vissen is natuurlijk het allerleukste in het weekend, maar daarna komt toch wel het kijken naar vissen. Dit weekend kun je op zondag  om 9.00 uur je hart op halen aan de laatste aflevering van Vis TV op RTL7 en ook Nickelodeon’s ‘Bart leert vissen’ bekijken om 9.40 uur. Daarin krijgt presentator Bart Boonstra weer visles van Viskid Boaz en in deze tweede aflevering van ‘Bart leert vissen’ gaan ze proberen om karper te vangen met de pen. Ed en Marco gaan in Vis TV naar het Volkerak om vanuit de boot achter grote roofvis aan te gaan.

Het grote Volkerak herbergt recordvissen...

 

Volkerak

Het Volkerak is een voormalige zeearm die vooral bekend staat om zijn monstersnoeken en megabaarzen. Vanuit de boot gaat het duo trollend en werpend achter deze mogelijke recordvissen aan. Het is de laatste aflevering van Vis TV maar niet getreurd; de weekenden erna worden de afleveringen van Vis TV herhaald t/m 23 juli (behalve 18 juni).

 

Het Volkerak is een prachtig viswater waar vooral goed vanuit de boot kan worden gevist. Door de omvang kan het er bij veel wind echter ook flink spoken. Gelukkig is het op de dag van de opnames schitterend weer en worden Ed en Marco bij aankomst verwelkomd door een vriendelijk zonnetje.

 

Mooie baars van het Volkerak...

 

Enorme dreun

De baarzen blijken goed vertegenwoordigd in deze zone. Harde aanbeten zorgen voor een hoop actie en plezier. Het zijn echter nog niet de formaten waar het Volkerak om bekend staat. Marco besluit om met zijn dieptemeter interessante stekken te gaan zoeken, zoals een ondiepe plaat met flink wat waterplanten. Dit lijkt een gouden greep, want Marco krijgt direct al een enorme dreun op zijn shad. Er verschijnt een vis aan het oppervlak waar je u tegen zegt. Benieuwd wat voor Volkerak-monster hij heeft gehaakt en wat hierna nog meer volgt? Kijk dan komende zondag vanaf 9.00 uur naar Vis TV op RTL 7.

 

Vanaf 28 mei tot en met 23 juli (18 juni is er geen uitzending) wordt Studio Vis Tv seizoen 2017 iedere zondag om 09.00 uur herhaald. Direct daaropvolgend (vanaf 30 juli) wordt het hele voorbije seizoen van Vis TV herhaald op hetzelfde tijdstip.  Wil je alle afleveringen nog eens op je gemak terugkijken? Kijk dan op www.vistv.nl.

 

 

 

 

 

Viskid Boaz

Komende zondag krijgt Nickelodeon-presentator Bart Boonstra weer les van Viskid Boaz. In deze tweede aflevering van Bart leert vissen gaan ze proberen om karper te vangen met de pen. Nadat Bart en Boaz afgelopen zondag basic begonnen door met de vaste hengel te vissen, gaan ze in de tweede aflevering van de vierdelige serie weer een stapje verder. Nu is karper de beoogde vangst en die proberen ze te vangen met een werphengel en dobber. ‘Met de pen’ bevissen ze verschillende plekken dichtbij huis.

 

Nickelodeon

Of het Bart lukt het vissen met de werphengel en -molen onder de knie te krijgen en een karper te vangen, zie je zondag 21 mei om 9.40 uur op jeugdzender Nickelodeon.

De vierdelige serie loopt tot en met zondag 4 juni (met iedere woensdag de herhaling om 13.20 uur), waarna deze aansluitend nog een keer helemaal wordt uitgezonden. De afleveringen zijn ook terug te kijken op www.bartleertvissen.nl en via de gratis Nickelodeon app.

 

Bart en Boaz gaan penvissen op karper...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.